رییس اداره آب و فاضلاب اردکان گفت: در ۹ ماهه سال جاری ۵۰ هزار مترمکعب آب شرب با کیفیت مطلوب از طریق ایستگاههای برداشت آب در شهرها و روستاهای شهرستان تامین و توزیع شد.
داود مخلصی روزیکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت آب مورد نیاز ۳۳ روستا از طریق ۲ دستگاه تانکر آبرسانی سیار تامین شد.
وی توسعه ۱۲ هزار و ۳۰۰ متر، اصلاح سه هزار و ۲۷۰ متر شبکه توزیع، نصب هزار و ۱۸۴ فقره و فروش هزار و ۲۷۳ انشعاب، تعویض ۱۹۴ کنتور، رفع هزار و ۴۰۰ مورد حوادث خطوط انتقال، شبکه اصلی، فرعی و انشعاب، احداث هفت
ایستگاه برداشت آب شیرین را مهم ترین اقدامات انجام شده در بخش آب ذکر کرد.
وی اضافه کرد: در بخش فاضلاب، فروش ۹ هزار و ۹۹۴ انشعاب، نصب ۳۴۶ فقره انشعاب، رفع ۷۴ فقره حوادث شبکه و انشعاب فاضلاب و همچنین شست و شوی ۱۶۱ کیلومتر شبکه فاضلاب انجام شد.
رییس اداره آب و فاضلاب اردکان حفر چاه شماره ۱۵ به عمق ۲۲۰ متر را از دیگر فعالیتها عنوان کرد و یادآور شد: این چاه با پیشبینی دبی ۱۸ لیتر در ثانیه و با سه هزار میلیون ریال تا پایان سال جاری تجهیز و وارد مدار بهره برداری میشود.
مخلصی اظهار کرد: احداث ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۹۰۰ مترمکعب در ساعت و با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبار
عمرانی از دیگر فعالیتهاست.
امور آب و فاضلاب شهرستان اردکان ۴۷ هزار فقره اشتراک خانگی و غیرخانگی دارد که تامین و توزیع آب مشترکان شهری و روستایی از طریق چاه، چشمه، قنات و آب انتقالی و با ۵۷ باب مخزن ذخیره به حجم ۴۹ هزار مترمکعب صورت میگیرد.
شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
بهاباد
مدیرعامل بنیاد هدایت در دیدار با امام جمعه و روحانیان بهاباد با بیان اینکه این نهاد بر ارتقا مساجد با محور امام جماعت تمرکز دارد، گفت : مساجد پایگاه مدیریت اجتماعی هستند و در دین اسلام مسجد محل مدیریت جامعه است، لذا بنیاد هدایت به دنبال تعالی شبکه امامت است.
حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان روز یکشنبه اظهارکرد: این بنیاد با ساختار معاونت راهبری، پشتیبانی، برنامهریزی و پژوهش و مراکز توانمندسازی ،رسانه و گفتمان سازی راهاندازی شد.
وی با اشاره به نهضت خدمت رسانی مبلغان در بحران ویروس کرونا در جامعه اسلامی، تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی، تبلیغی و دینی مبلغان و امامان محله در مناطق آسیبپذیر و کم برخوردار ارزنده است. حتی در این شرایط حساس این خدمات ادامه دارد و بسیاری از فعالیتهای اجتماعی در بخشهای مختلف کشور هم به این خدمات دینی اضافه شد.
مدیرعامل بنیاد هدایت با بیان اینکه مسجد یک مقوله اجتماعی است باید در بستر اجتماع پیش برود، لذا مساجد و امام جماعت باید محله محور باشد تا مشکلات محله ها رفع شود، افزود : کارکرد مساجد فقط اقامه نماز نیست و کارکردهای مختلفی دارد که باید این موارد احیا شود.
میرمحمدیان افزود: مساجد علاوه بر اینکه مکان مذهبی برای عبادت و تقرب الهی ست، میتوانند بهعنوان یک مامن برای حل مشکلات اجتماعی باشد باید تلاش کرد مساجد به جایگاه و کارآمد خود یعنی همان محوریت محلات دست پیدا کنند.
مدیرعامل بنیاد هدایت با تأکید بر کارکردهای امام محله و مسجد در پیشرفت جامعه ابراز کرد: مسجد محل جریان الهی است و همه کارهایی که انجام میگیرد، بر اساس این زیرساخت تفکری و تمدنی شکل میگیرد.
میرمحمدیان ادامه داد: برای تحقق طرحهای برنامهریزی شده، در گام نخست باید مسجد را ارتقا داد و کسی که میخواهد امام محله شود، ابتدا باید اندیشه او ارتقا پیدا کند بنابراین باید ذهن طلبه اغنا و سپس انگیزه در او تقویت شود.
وی بر لزوم استفاده راهیاران از ابزار مشاوره، محتوا، آموزش، محصول ، تعامل ، بازدید، مباحثه، هویت بخشی تاکید کرد و گفت: طلبه بیش از هر چیز نیاز به اعتبار و هویت بخشی دارد و این اتفاق باید در محله ها رخ دهد تا امام محله بتواند برنامه پیش بینی شده را اجرا کند.
امامان محله و روحانیان به مشکلات مردم رسیدگی کنند
همچنین امام جمعه بهاباد گفت : امامان محله و روحانیان مستقر در این شهرستان با استفاده از ظرفیت نهادها ، اداره ها و مشارکت مردم به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
حجتالاسلام علی اکبرابراهیمی بشکانی با اشاره به برکت حضور روحانیان در نقاط حاشیه شهرها و نیز حضور در روستاها گفت: روحانیت قبل از انقلاب در حاشیه بود و سیستم، آنها را کنار زد و مردم به روحانیت به دید معنوی نگاه می کردند.
رییس شورای فرهنگ عمومی بهاباد گفت: مردم از روحانیت توقع و انتظار دارند که آرام بخش آلام و دردهای آنان باشند، از اینرو نقش امام محله بسیار پررنگ است.
وی افزود: بعد از انقلاب با توجه به تجربه ۴۰ سال در تشکیل کمیته های انقلاب ، جهاد، دفاع مقدس و نماز جمعه، روحانیت به عنوان محوری برای تحولات معرفی شد و امروز درست یا غلط هرچه کم و کاستی است از چشم روحانیت دیده میشود؛ نمی گویم درست است ولی مردم می گویند شما این سیستم را به وجود آوردید.
ابراهیمی بشکانی اظهار کرد: هر کاری باید با دانایی همراه باشد اما در عمل مردم با وجود همه تبلیغی که ضد انقلاب و شبکههای خارجی دارد و کم کاری هایی که در داخل صورت گرفته باز هم می دانند که بیشتر روحانیان جزو اقشار فقیر جامعه و همراه و همدل با آنها هستند.
مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شرق استان یزد قرار دارد.
یزد
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با تاکید بر پرهیز از گرایش های کارگری و کارفرمایی ، گفت: باید به عنوان اداره کار، ابزارهای نظارتی بیشتری به عنوان حلقه اتصال برای حفظ منافع کارفرما و کارگر در اختیار داشته باشیم .
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل تعاون یزد به ایرنا، عماد تشکری در نشست ویدئو کنفرانس اعضا هیات های تشخیص و حل اختلاف ، افزود: خروجی اداره در حوزه کار و مسایل کارگری عملکرد شورا حل اختلاف و هیات های تشخیص است.
وی اظهار کرد: این مجموعه ها ماهیت قضایی و شبه قضایی دارد و افراد عضو هیات به قضاوت و تشخیص اختلاف و صدور رای می پردازند، ۲ طرف دعوا عموما بر سر معیشت با هم اختلاف دارند، در نتیجه عملکرد این ۲ مجموعه به رضایت مردم از وزارتخانه دولت و نظام مربوط است.
تشکری ادامه داد: حفظ و صیانت از منافع کارفرما و سرمایه گذار از وظایف و اولویت های ماست باید از فرد سرمایه گذار که برای ایجاد اشتغال قدم برداشته است حمایت کرد.
این مسوول با اشاره به اینکه مهمترین منابع یک کارفرما و سرمایه گذار در بخش اشتغال، نیروی انسانی است تصریح کرد: مجموعه اقتصادی موفق است که بتواند رضایت کارگر و زیردستان خود را به همراه داشته باشد و مطابق قانون و شرع، حقوق، مطالبات و مواردی که قانون مشخص کرده را به کارگران پرداخت کند و حفظ و صیانت از حقوق کارگران نیز یکی از مهمترین وظایف ما به شمار می رود.
سرپرست اداره کل تعاون یزد شوراهای حل اختلاف را مجموعه دموکراسی خواه و پیشرفته عنوان کرد و افزود: اگر نگاهی به ترکیب حاضران در این شورا شود مشاهده می شود که قاضی به عنوان نماینده دستگاه قضایی و مجری عدالت، نمایندگان تخصصی از اداره کار که نماینده دولت محسوب می شوند.
وی اضافه کرد :برای نظارت بر اجرای قوانین، نماینده فرمانداری به عنوان فردی که بر مشکلات حاکم بر اوضاع سیاسی، اجتماعی منطقه و کشور واقف است، نماینده کارفرما و کارگر که هر گروه برای اینکه حقی از این ۲ ضایع نشود حاضر هستند.
تشکری گفت: نگاه ما این نیست که مراجع حل اختلاف و هیات تشخیص به جای مردم تصمیم بگیرند و برای مردم انتخاب کنید که چه چیزی درست است یا غلط، قرار است براساس قوانین موجود و اتفاقی که روی داده و البته براساس مستندات و قوانین آرا صادر شو..
سرپرست اداره کل تعاون یزد با بیان اینکه قوانین باید برای کارگر و کارفرما اجرا شود، گفت: در این مجموعه ها همه یک شخصیت دارند چه نماینده کارفرما و چه نماینده کارگر باشد. وقتی حق با کارگر است ضرورتی ندارد که نماینده کارفرما حتما رای را به نفع کارگر بدهد و بالعکس. بلکه باید مطابق قوانین و حق نظر داد.
وی تصریح کرد: در صدد تشکیل شورایی هستیم تا بر آرا نظارت داشته باشد و آن را بررسی کند با علم به اینکه هیات ها در صدور آرا مستقل هستند و آرا را با حضور کارشناسان بررسی و ارزیابی می کنندکه در صدور آرا روال به درستی پیموده شده یا نه.
تشکری خاطرنشان کرد: تمامی تلاش را باید انجام داد تا ادعا کنیم که شوراهای حل اختلاف و هیات های تشخیص در مقایسه با دادگاه و سایر نهادهای شبه قضایی سالمترین و موثق ترین مراجع قضایی به لحاظ اجرای قانون هستند و بی طرفانه ترین آرا از اینجا صادر می شود.
وحدت رویه در صدور آرا
وی با اشاره به اینکه در صدور آرا باید وحدت رویه حاکم باشد گفت: تلاش می کنیم تا ساماندهی بخش صدور آرا را انجام دهیم تا در موارد مشابه وحدت رویه در هیات های تشخیص با مراجعه به بایگانی آرا صادره به وجود آید و اگر سندی در یک پرونده ملاک صدور رای قرار می گیرد در پرونده های دیگر نیز همین مساله رعایت شود.
سرپرست اداره کل تعاون یزد با تاکید بر کاهش زمان رسیدگی به درخواست ها گفت: اگر پرونده ای زمان می برد دلیل متقنی داشته باشیم که چرا رای صادر نمی شود. جامعه مطمئن باشد که هیچ ضرورتی برای رسیدگی در شورای های حل اختلاف و تشخیص برای سفارش نیست.
وی خاطرنشان کرد: باید در مرحله تشخیص وقت گذاشته شود و رسیدگی ها براساس ارزیابی و تشخیص درست انجام شود. چرا که هیات های حل اختلاف باید براساس شواهد و مدارک موجود تکمیل شود و در هیات های تشخیص باید رای بدهند، گرچه قانون گذار دست را باز گذاشته است که اعضا دقیق تر به پرونده نگاه کنند.
تشکری از ماموران تحقیق خواست گزارشی هایی که می نویسند، دقیق باشد و در حد توان مستندات لازم را به دست آورند و ضمیمه پرونده کنند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه تعاون این است که روابط کار سالم تری داشته باشیم تا نیروی کار احساس کند آینده و سابقه اش حفظ می شود و سرمایه گذار نیز با خیال راحت و مطمئن در استان سرمایه گذاری کند.
وی گفت: این اداره کل طرفدار کارآفرینی است که به دنبال سود و بهره بردن از سرمایه اش باشد و در کنار آن منافع کارگر را نیز پرداخت کند.
در استان یزد سه هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که حدود ۹۷ هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند.
نظر شما