مسوول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز سهشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: آموزش مادران در زمینههای مختلف تربیت و مراقبت از کودکان در تمامی ایام به ویژه شرایط خاص از جمله بحران کرونا از اهداف راهاندازی پویش مامان پزشک به شمار میرود.
دکتر سجاد سحاب افزود: پویش مزبور برای همه مادران و عموم مردم توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری اساتید هیات علمی گروه نوزادان و اطفال این دانشگاه و شهرداری مشهد راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: ۱۳ وبینار آموزشی در قالب پویش ملی مامان پزشک برگزار خواهد شد که نخستین آن دیروز هشتم دی ماه ۱۳۹۹ برگزار شد و آخرین آن ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۰ برپا می شود.
مسوول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد محورهای وبینارهای آموزشی پویش مامان پزشک را شامل "تغذیه در هزار روز اول زندگی، تغذیه سالم در کودکان، تکامل طبیعی کودکان و تشخیص زودرس مشکلات تکاملی، شیردهی موفق، بدغذایی و بیاشتهایی در کودکان، آشنایی با بیماریهای عفونی، تنفسی و پوستی شایع در کودکان، آموزش احیای پایه و کمکهای اولیه و پرستاری از کودک بیمار، آشنایی با بیماریهای پوستی و آلرژی گوارشی در کودکان، چاقی کودکان، پیشگیری از حوادث و سوانح در کودکان، آشنایی با مشکلات خواب، بدخلقی و بیشفعالی در کودکان، مراحل طبیعی بلوغ و پیشگیری از بلوغ زودرس و همچنین اهمیت سلامت دهان و دندان در کودکان" برشمرد.
سحاب اضافه کرد: ثبت نام در وبینارهای پویش مامان پزشک برای عموم مادران و علاقهمندان آزاد و رایگان است.
وی افزود: پویش آموزشی مامان پزشک، بزرگترین پویش ملی با هدف ارتقای آگاهی مادران در زمینه رشد سلامت و تغذیه کودکان است که دانشجویان بسیار فعال و پر استعدادی در این پویش همکاری دارند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و همچنین راه اندازی مراکز تحقیقاتی مختلف هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور محسوب می شود.
مشهد- ایرنا- بزرگترین پویش ملی پیرامون ارتقای آگاهی مادران در زمینه رشد سلامت و تغذیه کودکان با نام "مامان پزشک" که دیروز با برپایی نخستین وبینار آن در مشهد کار خود را آغاز کرد تا آذرماه سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.
نظر شما