به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ احمد اشرفی، مشاوران این مراکز را بازوان قدرتمند پلیس در انجام ماموریتها دانست و یادآور شد: اقدامات مشاورهای بدون شک موجب کاهش بار انتظامی و افزایش احساس امنیت در جامعه میشود.
وی، وجود مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی مستقر در کلانتریها را برای حفظ و تامین بهداشت روانی و ایجاد زمینههای رشد همه جانبه اعضای خانواده ضروری برشمرد و افزود: میتوان با استفاده از کارشناسان متخصص برای پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی خانوادهها و ارتقای سطح بهداشت و سلامت روانی افراد بسیار موفق عمل کرد.
اشرفی با اشاره به مصالحه ۷۴ درصدی پروندههای ارجاعی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها طی ۹ ماه نخست سال جاری، تاکید کرد: با کمک مشاورههایی که در این مراکز ارایه شده و تلاش قابل تقدیری که در این زمینه صورت گرفته است، شاهد کاهش ارسال پرونده به مراجع قضایی و ورودی پروندهها به محاکم قضایی بودهایم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین، راهاندازی سامانه مشاوره تلفنی ۰۹۶۵۸۰ را برای ارایه خدمات مشاورهای و مددکاری اجتماعی به شهروندانی قزوینی، مثبت توصیف کرد و اظهار داشت: این امکان برای خانوادهها فراهم شده تا از طریق تماس با این سامانه، خدمات مشاوره و روانشناسی مورد نیاز خود را دریافت کنند.
سرهنگ اشرفی ادامه داد: در ۹ ماه نخست امسال پنج هزار و ۵۱۶ شهروند قزوینی از خدمات این مراکز و دوایر مددکاری کلانتریهای استان بهرهمند شده که از این تعداد، یک هزار و ۲۰۲ مورد در مرکز مشاوره از خدمات مشاوره، مددکاری، روان سنجی، حقوقی، انتظامی و سایر موارد استفاده کرده اند.
وی گفت:همچنین چهار هزار و ۳۱۴ پرونده نیز به دوایر مددکاری کلانتریها مراجعه کردهاند و یک هزار و ۶۴۶ پرونده، یعنی معادل ۷۴ درصد پروندهها نیز به مصالحه منجر شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین اضافه کرد: مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی آرامش نیروی انتظامی استان قزوین نیز با شماره تماس ۰۲۸۲۱۸۲۴۳۱۴ همه روزه آماده ارایه خدمات مشاوره به صورت حضوری و تلفنی و از طریق سامانه پلیس پاسخگو به شماره ۰۹۶۵۸۰ در زمینه روانشناختی، خانوادگی، ازدواج، تحصیلی، حقوقی و انتظامی به شهروندان است.
نظر شما