یک مسئول آموزش و پرورش: مدرسه‌سازی مصداق حیات طیبه است

تهران - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: مدرسه‌سازی مصداق بارز حیات طیبه مورد توجه سند بنیادین آموزش و پرورش است.

محمد صیدلو روز پنجشنبه در آیین افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیرساز روستای زواره‌ور از توابع بخش جوادآباد ورامین اظهار داشت: یکی از افق‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دستیابی به حیات طیبه است، شاید در ابتدا برخی از افراد تعریف عینی و مصداق بارزی برای آن در آموزش و پرورش متصور نبودند ولی همین مدرسه سازی، عینیت بخشیدن به این واژه با اهمیت است.
وی افزود: انسان تا زمانی، خواسته‌ها و نیازهایش بر مرز اقتضادی عقل مادی عمل می‌کند ولی در یک نقطه، این نیاز را رها کرده و برای رستگاری، اقداماتی انجام می‌دهد که نه فقط خود که دیگران نیز از مواهب آن برخوردار باشند.
این مسئول خاطرنشان کرد: رستگاری فقط به این نیست که انسان پس از مرگ به بهشت برین راه پیدا کند، رستگاری در این دنیا به این است که فرد خلاف عقل اقتصادی و مادی، مال و دارایی خود را برای رفاه مردم و آینده جامعه خرج می‌کند تا همنوعان نیز در آسایش و امنیت زندگی کنند.

صیدلو اظهار داشت: مدرسه سازی عینیت رستگاری است و کسانی که به فرموده خداوند متعال در قرآن کریم، نماز به پا می‌دارند و انفاق می‌کنند افرادی هستند که نام خود را با این عمل خیر جاودانه می‌سازند.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز بدون توجه به نیازهای شخصی، منافع جامعه را در نظر گرفته و به عشق پرچم و مرز و بوم ایران اسلامی بنایی می‌سازند تا در آن، انسان‌های خدوم و تلاش‌گر، آینده کشور را روشن کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به نامگذاری این مدرسه از سوی خیرین به نام پرفسور مریم میرزاخانی یادآور شد: این نامگذاری نشان از توجه ویژه خیران به ارزش و اهمیت علم در جامعه دارد تا این آب و خاک بتواند از نبوغ جوانان خویش برخوردار شود.
 

توجه به تعلیم و تربیت آینده کشور را می‌سازد
نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: توجه به حوزه تعلیم و تربیت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که این حوزه، آینده کشور را می‌سازد.
حسین نوش آبادی افزود: اگر تعلیم و تربیت کشور بر مبنای اصول اسلامی استوار باشد، تمام بخش‌های کشور اصلاح می‌شود، تمامی ساختار  کشور تمامی بخش‌ها و حوزه های کشور متاثر از نظام تعلیم و تربیت است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش و تربیت دو بال رستگاری انسان است که می‌تواند فرد و جامعه را به کمال برساند که این مهم به ابزار و وسایلی نیاز درد که مدرسه سازی، زیرساخت این امر است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: اگر ابزار مورد نیاز آموزش و پرورش فراهم نباشد، نمی‌توان به اهداف عالی تعلیم و تربیت که آینده کشور را می‌سازد دست پیدا کرد.
این نماینده مجلس اضافه کرد: خیران در بسیاری از حوزه‌ها از جمله امنیت، درمان و امور دینی مشارکت دارند ولی آن چیزی که می‌تواند بنای تحول در کشور باشد، مدرسه سازی است.
وی ادامه داد: حرکت خیران این مدرسه در نامگذاری آن به نام مریم میرزاخانی، حرکت پسندیده‌ای است که اوج اخلاص در عمل این افراد را نشان داده و دیگران را به حرکت در این مسیر تشویق می‌کند.
نوش آبادی گفت: شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا از مدارس فرسوده بسیاری برخوردار است که می‌توان با استفاده از توان و ظرفیت خیرین به عنوان بازوان پرتوان دولت، زمینه بازسازی و نوسازی انان را فراهم کرد.
مدرسه ۶ کلاسه خیرسازی پرفسور مریم میرزاخانی با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در روستای زواره ور از توابع بخش جوادآباد ورامین احداث شده است.
ورامین در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha