به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، سعیده فخرزاده روز پنجشنبه در رویداد آنلاین بررسی وضعیت تولید واکسن کرونا در کشورها و ارائه توانمندی ایران اظهار داشت: ۱۲ تقاضا از جنس انواع نوترکیب، DNA ، mRNA و In Active به سازمان غذا و دارو ارسال شده است. از این تعداد، هشت پیشنهاد پرونده فعال دارند، یکی از پروندهها در سطح بالینی و دو مورد نزدیک به فاز بالینی هستند و ۵ مورد نیز فقط پرونده به سازمان ارایه کرده اند.
وی یادآور شد: این نشان می دهد که در کشور ما ظرفیت های فراوانی برای تولید واکسن وجود دارد، که ما باید از آنها بهره برداری کنیم و در این خصوص کاری که ما به عنوان سازمان نظارتی انجام دادیم، کار رجیستری برای تولید واکسن بوده است.
فخرزاده با اشاره به اینکه از ابتدای امسال سعی داشته اند کارها را به موازارت هم پیش ببرند افزود: ضوابط تولید داروهای جدید و راهنمای صدور تولید واکسن کرونا را تهیه کردیم، همچنین راهنمایی هایی برای انجام مطالعات در بخش حیوانی و بالینی نیز انجام دادیم.
وی ادامه داد: ما نمی خواهیم واکسنی که در کشور داشته باشیم که از نظر سلامت و کارایی نسبت به محصول دیگر کشورها سطح در پایین تری باشد کمتر باشد، همچنین برای واردات نیز ضابطه تعیین کردیم .
فخرزاده گفت: موظفیم واکسنی را تهیه کنیم که حداقل در کشور مبدا مجوز مصرف گرفته باشد، واکسن هایی که تاییدیه های نظارتی قوی دارند را تهیه و وارد کنیم.
نظر شما