به گزارش ایرنا، عباس سلطانی روز پنجشنبه در جشن بزرگ تلاش که به صورت ویدئو کنفرانس در سنندج برگزارشد، اظهار داشت: در زمینه پوشش تحصیلی دانشآموزان و جلوگیری از ترک تحصیل آنان در معاونت آموزش متوسطه اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ارائه ۱۰۰ درصدی خدمات آموزشی و تربیتی به تمام دانشآموزان اولویت امروز معاونت آموزش متوسطه است، افزود: با برنامهریزی خوب متولیان امر در سطح استان، الگوهای ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به دانشآموزان مورد توجه قرار گرفته و تک تک دانشآموزان ما در تمام مناطق در سبد حمایتی آموزش و پرورش قرار دارند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر بروز کردن الگوهای آموزشی گفت: شرایطی که هم اکنون ما در آن قرار داریم متغییر است، لذا باید بصورت مداوم توسط مسوولان آموزش، الگوی ارائه خدمات آموزشی تک تک مدارس کنترل و نظارت شود و براساس این الگو نظارتهای ما بر مدارس اعمال شود و مدیران و سرگروه.های آموزشی نظارت دقیقی بر کلاسهای درس داشته باشند تابتوانیم از این وضعیت عبور کنیم.
وی با بیان اینکه در این شرایط کرونایی دانش آموزان پایه دوازدهم بیشترین آسیب را متحمل شدهاند، گفت: همه باید توجه خاصی به این دانشآموزان هم در جهت ارائه خدمات آموزشی و هم خدمات مشاورهای و بهرهگیری از مشاورههای توانمند در آموزش و پرورش داشته باشیم.
سلطانی یادآور شد: تحلیل نتایج امتحانات نهایی به صورت منطقه به منطقه، مدرسه به مدرسه و اشراف برآن میتواند کمک بسیار زیادی به برنامهریزی کند تا مثل گذشته شاهد رشد میانگین نمرات قبولی دانش آموزان در پایه دوازدهم باشیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز، پوشش تحصیلی را یکی از اهداف ویژه در دوره متوسطه اعلام کرد و از افزایش یک درصدی پوشش تحصیلی در دوره اول و دوم متوسطه استان در سال تحصیلی جاری خبر داد.
مهدی نامدار جذب دختران تارک تحصیل را یکی دیگر از برنامههای اولویت دار معاونت آموزش متوسطه استان اعلام کرد و گفت: در این زمینه کارهای ارزشمندی انجام شده و توانستیم آمار دانشآموزان دختر و پسر را به حد مساوی برسانیم و حتی در برخی شهرها میزان آمار دانشآموزان دختر از دانشآموزان پسر بیشتر شده است.
وی توازن رشته ای را از دیگر اقدامات ارزشمند در حوزه متوسطه نام برد و افزود: در شاخه فنی و حرفهای ۳۷ درصد رشد داشتهایم و در رشته علوم تجربی نیز وضعیت را به حد نرمال رساندهایم.
وی یادآور شد: میزان پذیرش در رشته ادبیات و علوم انسانی قابل قبول است اما در رشته ریاضی باید ۱۸ درصد دانشآموزان استان را به این رشته هدایت کنیم.
در ادامه این آیین جشن مجازی ۵۰۰ نفر از فرهنگیان و دانشآموزان افتخار افرین کردستانی تجلیل شدند.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سههزار و ۸۰۰ واحد آموزشگاهی تحصیل میکنند.
نظر شما