به گزارش ایرنا، علی فرخزاد روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نشستهایی با مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین برگزار شده تا منطقه آبگرم یلهگنبد به عنوان هاب گردشگری استان انتخاب شود.
وی در توضیح هاب گردشگری، تصریح کرد: همیشه یک منطقه متمرکز به عنوان گردشگری با توجه به ظرفیت و پتانسیلهای طبیعی، تاریخی و توریستی میتواند به عنوان هاب گردشگری به توسعه اقتصادی منطقه کمک کند.
فرخزاد تاکید کرد: در این رابطه نیز یک سرمایهگذار طی روزهای اخیر برای موضوعات هاب گردشگری و کشاورزی در قزوین اعلام آمادگی کرده و قرار شد در بازدید از مناطق مورد نظر و کارهای کارشناسی، نظر قطعی خود را اعلام کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین یادآور شد: با توجه به مراجعه و استقبال بسیاری از سرمایهگذاران مباحث اقتصادی و تولیدی در امر سرمایهگذاری سال آینده این استان، به فعالان حوزه اقتصادی و ایدهپردازان پیشنهاد میکنیم به دنبال راهاندازی هاب کشاورزی و گردشگری و ایجاد بندر خشک در قزوین باشند.
وی با بیان اینکه کار مطالعه بندر خشک قزوین برعهده دانشگاه تربیت مدرس قرار داده شده تا جانماییهای صورت گرفته در اراضی بویین زهرا را ارزیابی کرده و به مسوولان استان گزارش دهند، تصریح کرد: بر همین اساس کارهای زیربنایی در حال انجام این حوزه باید مورد توجه بخش خصوصی قرار گیرد.
به گفته این مسوول عمرانی، بررسی نشستهای تخصصی با سرمایهگذاران بخش خصوصی و همچنین برآورد هزینه این موضوع از سوی معاونت اقتصادی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در حال پیگیری است.
فرخزاد به توسعه تولیدات گلخانهای هیدروپونیک (تولید محصولات کشاورزی بدون خاک و سم و با کمترین میزان نیاز به آب) در استان اشاره و یادآور شد: بخشی از اقدامات ما در قالب هاب کشاورزی، توسعه محصولات گلخانهای هیدروپونیک است که در این رابطه یک سرمایهگذار با رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نشستهایی را نیز برگزار کرده است.
استان قزوین با واقع شدن در تقاطع اقتصادی شمال و جنوب کشور و داشتن مسیرهای ارتباطی مناسب، به علت داشتن سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی، ۲ هزار و ۵۰۰ واحد کشاورزی و رتبه ارزنده خود در تولید محصولات شوینده، باغی و زراعی همواره مورد توجه سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار داشته است.
استان قزوین همچنین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
نظر شما