به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، «سیداحسان خاندوزی» در بازدید از این شرکت با تأکید بر اینکه در مجموعه کوچک و تخصصی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، زحمات فراوانی کشیده میشود، اظهارداشت: به جهت عدم وجود الزامات قانونی و اینکه هر کدام از دستگاهها کار خود را انجام میدهند و نظارت لازم بر عملکرد آنها صورت نمیگیرد، این زحمات کمتر دیده میشود.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون هوای پاک، دستور کار خوبی است که بر اساس آن، فراکسیون محیط زیست مجلس رسماً به موضوع آلودگی هوای تهران ورود کند.
«خاندوزی» افزود: با رئیس و اعضای این فراکسیون، لزوم احیای قانون هوای پاک از طریق نظارت مجلس بر اجرای قانون هوای پاک از سوی دستگاههای مختلف را مطرح خواهم کرد.
آلودگی هوا مساله بین بخشی است
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نیز با ارائه گزارشی اعلام کرد: نخستین مشکلی که مردم تهران در این سالها عنوان میکنند، آلودگی هواست که مسألهای بینبخشی است و یک دستگاه به تنهایی نمیتواند آن را حل کند و این شرکت به عنوان مجموعهای چابک، علمی و تخصصی، سعی کرده تا مشاوری امین برای سایر مجموعهها باشد.
«حسین شهیدزاده» گفت: شرکت کنترل کیفیت هوا بر خلاف اسمش، هیچگونه ابزار کنترلی در اختیار ندارد و کار آن بیشتر تحقیقاتی و مشاوره است.
وی، اطلاعرسانیهای روزانه و مستمر از کیفیت هوای تهران به رسانهها و شهروندان و اندازهگیری و اعلام آلایندههای معیار را از جمله اقدامات این شرکت عنوان کرد و افزود: مهمترین آلاینده هوای تهران در زمستانها، ذرات معلق زیر ۲ و نیم میکرون و در تابستانها، آلاینده اُزُن است.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با مغتنم دانستن توجه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به موضوع آلودگی هوای پایتخت، اظهارداشت: تمرکز بر قانون هوای پاک که از سال ۱۳۹۵ اجرای آن آغاز شد، مرجع خیلی خوبی برای کنترل و کاهش آلودگی هوای تهران است.
«سیداحسان خاندوزی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بازدید از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران و جلسه مشترک با مدیرعامل این شرکت از نزدیک در جریان معضل آلودگی هوای پایتخت، منابع آلاینده و سهم هر یک از آنها در تولید آلودگی و مضرات هوای آلوده و نیز اقدامات شرکت کنترل کیفیت هوا در این زمینه قرار گرفت.
نظر شما