به گزارش ایرنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام امروز (شنبه) در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک با حضور ۴۳ عضو برگزار شد. ریاست این مجمع بر عهده مهدی علی نژاد معاون وزیر ورزش و جوانان بود. کیکاوس سعیدی نماینده کمیته ملی المپیک در این مجمع بود.
مجمع انتخاباتی با حضور ۴۳ عضو برگزار شد که در نهایت عبدالمهدی نصیرزاده با کسب ۲۸ توانست برای چهار سال ریاست فدراسیون را بر عهده بگیرد. حسین یار محمدیان دیگر نامزد این انتخابات ۱۵ رای بدست آورد. در ابتدای این مراسم کلیپی به مناسبت شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی پخش شد.
خبرنگاران به صورت مستقیم اجازه حضور در مجمع را پیدا نکردند و در سالن جداگانه از طریق مانیتور اتفاقات را رصد کردند و این موجب نارضایتی شمار زیادی از اصحاب رسانه بود.
در بیرون از سالن افراد زیادی حضور داشتند که با عناوینی مانند مشاور کاندیدا و همراه خود را معرفی کردند اما اجازه حضور در سالن به آنان داده نشد. البته شمار آنان زیاد بود و دستورالعملهای بهداشتی کمتر در بین آنها رعایت میشد.
کمال جوانمرد نخستین کاندیدایی بود که برای ارایه برنامه فراخوانده شد و اعلام کرد: من به نفع عبدالمهدی نصیرزاده از ادامه رقابت کنار خواهم رفت.
کاوه درودی دیگر کاندید این فدراسیون بود که اعلام کرد: من به عشق این رشته آمدم و این دوره از رقابت را پاکترین دوره میدانم. باید در این زمینه از وزارت ورزش و جوانان تشکر کنم. در گذشته در شب انتخابات نماینده مجمع جابجا میشد اما در این دوره کل انتخابات براساس قانون است.
عبدالمهدی نصیرزاده سومین نامزدی بود که به ارایه برنامه پرداخت و گفت: این فدراسیون یکی از پرمخاطبترین فدراسیون های ورزشی به شمار میرود اما از یک ساختمان مناسب بیبهره است. فدراسیون در گذشته به صورت متمرکز اداره شد و من به دنبال شکستن حلقه بسته مدیریتی هستم و روسای هیات استانی را به سفرهای خارجی با تفویض اختیار اعزام کنم.
وی ادامه داد: باید پای حامیان مالی را به فدراسیون باز کنیم و این مستلزم برگزاری مسابقات خاص است که قابلیت پخش از رسانه ملی داشته باشد.
جوانمرد در زمان انصراف اعلام کرد که وقت خود را به نصیزاده داده اما با مخالفت رییس مجمع روبرو شد و نصیرزاده اعلام کرد تنها از وقت خودش استفاده میکند.
حسین یارمحمدیان آخرین نامزدی بود که به ارائه آن پرداخت و از وزارت ورزش و جوانان بابت برگزاری مجمع تشکر کرد و گفت: من تمام راهبرد خود را بر برنامه محوری قرار دادم و نباید فدراسیون تک نفره اداره شود. من به یک نفر متخصص برای تمام امور اعتقاد ندارم بلکه تخصص گرایی لازمه کارم است.
او ادامه داد: پژوهش کجای کار فدراسیون است و جایگاه آن کجاست ما با علم دارو قهرمان میشویم اما علم تمرین کجاست و این روش اشتباه است. چه ارتباطی بین فدراسیون و شرکتهای دانش بنیان وجود دارد؟ چرا ما یک حرکت در این رشته به نام ایران ثبت نکردیم؟
در زمان انتخاب ناظران برخی اعتراض داشتند که علی نژاد آنان را به آرامش دعوت کرد.
نظر شما