وزیر صنعت: مجوز معادن راکد به زودی ابطال می‌شود

اردبیل - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: مهلت سه ماهه فعال‌سازی معادن راکد و حبس شده در حال اتمام است و به زودی مجوز اکتشاف و بهره‌برداری از این گونه معادن ابطال میشود.

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز یکشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی کارخانه کنسانتره مس و مولیبدن مشگین‌شهر گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای آزادسازی معادن راکد،حبس شده و غیرفعال مصمم است و در این زمینه اختیارات خود را به شورای معادن استان‌ها واگذار کرده است.

وی بیان کرد: فرصت‌های خوبی برای اکتشافات و استخراج معادن در کشور ایجاد شده و در این زمینه معادن فلزات رنگی مثل مس و مولیبدن در اولویت حمایتی و فعال‌سازی قرار دارد.

رزم حسینی همچنین گفت: درآمد حوزه معدن کمتر از درآمد نفت نیست به طوری که در دوره کنونی تحریم، بخش فولاد و پتروشیمی ایران توانست تا حدود زیادی اثرات منفی تحریم را رفع کند.

وی اضافه کرد: به خاطر فعال بودن بخش تولیدات معدنی ، فراوانی کالای مرتبط با معدن در بازار مشهود است و برخی از کالاهای مرتبط نیز از طریق تهاتری مواد معدنی وارد بازار می‌شود.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت احداث کارخانه کنسانتره مس و مولیبدن در مشگین‌شهر را اقدامی مهم برای استفاده از ظرفیت معدنی استان اردبیل خواند و افزود: با راه‌اندازی این کارخانه، علاوه بر رونق اقتصادی، بخش اشتغال منطقه نیز فعال‌تر خواهد شد.

برای راه‌اندازی این واحد معدنی ، صنعتی ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و در مرحله اول احداث این واحد  ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار می‌شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح اعلام کرد که پنج پهنه معدنی با ۱۲ معدن دارای پروانه اکتشاف در استان اردبیل شناسایی شده که ۲ مورد آن در شهرستان مشگین‌شهر قرار دارد.

رامین صادقی گفت: معدن مس مشگین‌شهر جزو معادن با ذخیره بالای کشور محسوب می‌شود که برآورد اولیه ذخایر آن ۱۶۰ میلیون تن است که با راه‌اندازی این کارخانه، مس و مولیبدن از این معدن استخراج و فرآوری خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اضافه کرد: بر اساس برآورد کارشناسان ذخایر این معدن تا سه برابر قابل افزایش است.

وی ظرفیت تولید مس در این واحد صنعتی و معدنی را ۱۰ هزار تن و ظرفیت تولید مولیبدن را نیز ۱۰۰ تن اعلام کرد.

صادقی بیان کرد: خاک ورودی بخش تولید مس و مولیبدن این واحد صنعتی از پهنه‌ای به وسعت ۳۳ کیلومتر مربع برداشت شده و کارخانه فرآوری آن نیز به وسعت ۵۰ هکتار در اراضی نزدیک معدن در مدت ۲ سال احداث می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha