محمود سیجانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: صنعت قم طیسالهای اخیر مسیر رو به رشدی را طی کرده و اکنون آماده است تا در زمینه تامین انواع محصولات راهبردی مورد نیاز کشور، ظرفیتهای تولیدی خود را گسترش دهد.
وی افزود: در همین رابطه برای استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی بهمنظور گسترش توانمندیهای بخش تولید استان، فرصتهای سرمایهگذاری در حوزههای متنوع صنعت قم شناسایی و به فعالان اقتصادی معرفیشده است.
وی ادامه داد: همچنین با راهاندازی مرکز شبانهروزی فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایهگذاری استان و تسهیل امور در این بخش، بسترهای لازم برای حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیتهای صنعتی در قم بیشازپیش فراهم شدهاست.
سیجانی گفت: همراستا با راهبرد جهش تولید، روند بهرهبرداری از واحدهای جدید صنعتی در قم طی سال جاری با مشارکت بخش خصوصی بدون توقف ادامه یافت و بیش از صد واحد طی این مدت وارد مدار تولید شد.
وی بیان کرد: قم به دلیل داشتن موقعیت گردشگری زیارتی و لزوم تامین مایحتاج زائران و همچنین نزدیکی به عمده بازارهای مصرف کشور، موقعیت مطلوبی برای تولید انواع محصولات صنعتی با قابلیت رقابتپذیری بالا در بازار دارد که این مزیت موجب استقبال گسترده سرمایهگذاران برای فعالیت در بخشهای تولیدی استان شده است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما