امیرعباسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر واردات تیوب انجام شود ضربه سنگینی به شرکتهای تولیدکننده تیوب در کشور وارد و شرکت لاستیک خوزستان به تعطیلی کشانده میشود.
وی به تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری برای خرید تولیدات داخل کشور و حمایت از تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: اگر ممنوعیت واردات تیوب لغو و واردات انجام شود، بیش از ۴۰۰ نیروی شرکت لاستیک خوزستان که با عشق و امید در حال فعالیت هستند بیکار و مشکلات زیادی برای آنها و خانواده هایشان ایجاد میشود.
مدیرعامل شرکت لاستیک خوزستان اظهارداشت: با پیگیری دولت تدبیر و امید و صدور مصوبه از سوی معاون اول رئیس جمهوری برای حمایت و پشتیبانی از شرکتهای تولیدکننده، از اوایل مردادماه امسال واردات تیوب به کشور ممنوع شد.
وی با تاکید بر لزوم تداوم اجرای مصوبه ممنوعیت واردات تیوب به بازرگانان پیشنهاد کرد به جای واردات تیوب، برای وار کردن مواد اولیه تیوب با شرکت لاستیک خوزستان قرارداد ببندند و سود بازرگانی دریافت کنند.
عباسی اظهارداشت: در حال حاضر نیروهای شرکت لاستیک خوزستان حقوق، مزایا، بیمه و مطالبات عقب مانده ندارند که لازم است برای تداوم این روند از واردات تیوب جلوگیری شود.
مدیرعامل شرکت لاستیک خوزستان با اشاره به مشکلات این شرکت در سال ۹۷ گفت: این شرکت در آن سال به صورت نیمه تعطیل با حدود ۵۲ نیرو فعالیت میکرد که با پیگیریهای مدیریت شرکت، استاندار خوزستان، فرماندار گتوند و نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تیوب مصرف زیادی ندارد و لاستیک خودروهای امروزی اغلب بدون تیوب هستند، افزود: پس از واگذاری شرکت از بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی رفع مشکلات و توسعه شرکت هدف گذاری شد که در آن سال بزرگترین مشکل شرکت لاستیک خوزستان واردات تیوبهای خارجی بود.
۱۳۰ فرصت شغلی جدید در شرکت لاستیک سازی خوزستان ایجاد شد
عباسی با اشاره به استخدام نیروهای جدید با فعال شدن خط های جدید پس از واگذاری شرکت به بخش خصوصی گفت: با تدبیر و حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت و پیگیری و همراهی استاندار خوزستان، فرماندار و نماینده مردم شوشتر و گتوند از مردادماه امسال تاکنون ۱۳۰ فرصت شغلی جدید در این شرکت ایجاد شد همچنین تعداد کارگران از سال ۹۷ تاکنون از ۵۲ نفر به ۴۲۰ نفر افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت لاستیک خوزستان با بیان اینکه این شرکت پیش از این با شرکتهای ایران خودرو و سایپا دیزل قرارداد همکاری داشت، بیان کرد: بلافاصله پس از اجرای مصوبه ممنوعیت واردات تیوب به کشور، شرکت لاستیک سازی خوزستان مستقر در گتوند قرارداد فروش تیوب به شرکت تراکتورسازی را منعقد کرد، در حالی که پیش از این شرکت تراکتورسازی بخش عمدهای از تیوب خود را از خارج تامین میکرد.
وی با بیان اینکه پنج شرکت تولید تیوب در کشور فعال است، افزود: شرکتهای ایرانی لاستیک خوزستان، بارز، دنا، یزد تایر و ایران یاسا از تکنولوژی بالایی بهره مند هستند و تیوب را با بهترین کیفیت تولید و عرضه میکنند به طوریکه در حال حاضر ۱۰۰ درصد تیوب شرکتهای ایران خودرو، سایپا دیزل، تراکتور و کمباین سازی بدون وقفه از شرکت لاستیکسازی خوزستان تامین میشود.
عباسی با بیان اینکه صنایع لاستیک ایران توانایی تامین ۹۹ درصد نیاز بازار را دارند، گفت: یک درصد تیوب دیگر نیز چند سایز راهسازی و صنعتی است که به علت مصرف کم در کشور تولید آن توجیه ندارد اما شرکت لاستیک خوزستان براساس رسالت اجتماعی قرار است خط تولید آن را راه اندازی کند.
وی افزود: امسال ۲ سایز تیوب ماشین آلات راهسازی و ۲ سایز لیفتراک در شرکت لاستیک خوزستان تولید شد و چند سایز صنعتی دیگر نیز قرار است در این شرکت تولید شود.
تمام تیوب را تا پایان سال ۱۴۰۰ تامین میکنیم
مدیرعامل شرکت لاستیک خوزستان با بیان اینکه این تعهد را به وزارت صنعت، معدن و تجارت میدهیم که تا پایان سال ۱۴۰۰ تمام تیوب کشور را تامین کنیم، افزود: سال گذشته تولید تیوب این شرکت یکهزار و ۱۰۰ تن در سال بود که در ۶ ماه نخست امسال به یکهزار و ۲۰۰ تن رسید و تنها در سه ماه پاییز امسال یکهزار و ۱۰۰ تن تولید شد.
وی هدف گذاری شرکت لاستیک خوزستان در سال ۱۴۰۰ را تولید پنج هزار تن عنوان و بیان کرد: بخشی از تیوب تولید شده به خارج از کشور صادر میشود.
عباسی افزود: در گذشته تیوب تولید شده در شرکت لاستیک خوزستان مستقر در گتوند به ۱۲ کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی از جمله رومانی، نیجریه، عراق، پاکستان، عمان و افغانستان صادر میشد که صادرات محصولات از برنامههای این شرکت است.
وی ادامه داد: این شرکت در سه نوبت کاری فعال است و به غیر از مدیر کارخانه، تمامی نیروهای شاغل در این شرکت خوزستانی هستند.
به گزارش ایرنا، شرکت لاستیک خوزستان در سال ۱۳۷۶ از سوی بنیاد مستضعفان در شهرستان گتوند احداث شد و در سال ۱۳۹۸ پس از طی مراحل قانونی به بخش خصوص واگذار شد.
از جمله طرحهای توسعهای مدنظر مدیریت این شرکت طرح تولید لاستیک است که با راه اندازی خط تولید اشتغال قابل توجهی در منطقه ایجاد میشود.
شهرستان گتوند در شمال استان خوزستان واقع شده است.
نظر شما