به گزارش ایرنا، علی تشنه دل روز دوشنبه گفت: از زمان آغاز به کار مرکز شبانه روزی فوریت های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری استان که از ابتدای آبان ماه سالجاری بود تا کنون مسایل ۳۶ واحد تولیدی استان در این مرکز بررسی شد.
وی تصریح کرد: این ۳۶ واحد تولیدی مربوط به بخش های مختلف صنعت ، معدن ، کشاورزی و گردشگری فعالیت دارند که مهمترین مسایل و مشکلات مطرح شده از سوی این واحدها مربوط به امور زیربنایی ، بانکی و تسهیلات ، امور مالیاتی ، تامین اجتماعی ، تخصیص نیافتن کد گمرکی ، واگذارنشدن زمین و بدهی های مرتبط با برق و گاز بود که در حدود ۴۵ مصوبه به تصویب اعضای این مرکز رسید.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به رویه پیگیری مشکلات در این مرکز اظهار داشت: در صورت مراجعه حضوری متقاضیان به مرکز و یا طرح مشکل به صورت تلفنی ، همکاران مستقر در مرکز به قید فوریت به پیگیری مشکلات مطرح شده از طریق دستگاه های اجرایی مربوطه اقدام می کنند.
تشنه دل اضافه کرد: با پیگیری مشکلات مطرح شده در صورت لزوم با حضور نمایندگان معرفی شده از سوی دستگاه های عضو این مرکز پس از ارائه درخواست متقاضی ، حداکثر ظرف ۲۴ ساعت ، جلسه ای برای بررسی مشکلات طرح شده تشکیل و مصوبات صادره به منظور تصویب نهایی به جلسات اصلی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ارجاع می شود.
سرمایهگذاری ۷۶ هزار میلیارد ریالی صنعتگران در قالب یکهزار و ۸۰۰ پروانه بهره برداری در استان سمنان برای حدود ۶۸ هزار نفر اشتغال ایجاد و این استان را به قطب صنعت و معدن کشور تبدیل کرده است.
نظر شما