علیرضا بایرام زاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: دفاتر خدمات مسافرتی مذکور ضمن همکاری با مراکز درمانی داخل آذربایجان شرقی، با شرکتهای درمانی کشورهای همسایه در حال همکاری هستند تا روند ورود و حضور گردشگران خارجی حوزه سلامت را تسهیل کنند.
وی با اشاره ظرفیت های بالای پزشکی و تجهیزات بیمارستانی و درمانی آذربایجان شرقی، اظهار داشت: در راستای تقویت ظرفیت گردشگری سلامت آذربایجان شرقی برای سه دفتر خدمات مسافرتی مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت صادر شد.
بایرام زاده اضافه کرد: یکی از انواع مختلف صنعت گردشگری، گردشگری سلامت است که آذربایجانشرقی ظرفیتی غنی در این حوزه دارد که گردشگران بسیاری از کشورهای همسایه طی سالهای گذشته با هدف دریافت خدمات درمانی به صورت مستمر به این استان و به مرکزیت تبریز سفر کردهاند.
وی ادامه داد: جمهوری آذربایجان، جمهوری خودمختار نخجوان، ترکیه، عراق و ارمنستان از جمله بازارهای هدف آذربایجان شرقی در حوزه گردشگری سلامت هستند که با سرمایهگذاری در این کشورها میتوانیم زمینه ورود بیشازپیش گردشگران سلامت را فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی و کلانشهر تبریز با موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب به لحاظ امکانات پزشکی و درمانی و نیز شرایط خاص اقلیمی، قابلیت فراوانی برای جذب توریسم درمانی از استانهای همجوار و کشورهای همسایه و حوزه قفقاز دارد.
امکانات تخصصی درمانی، چشمههای متعدد آب گرم، مجاورت با دریاچه ارومیه و موقعیت مناسب جغرافیایی و همسایگی با کشورهای جمهوریهای آذربایجان، ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان و همچنین نزدیکی به کشورهای ترکیه و عراق، آذربایجان شرقی را به عنوان یکی از قطبهای توریسم درمانی در ایران تبدیل کرده است.
آذربایجانشرقی در حال حاضر ۲۹ بیمارستان دولتی، ۸ بیمارستان عمومی غیردولتی و ۷ بیمارستان خصوصی دارد که هر کدام در بخشها، رشتهها و تخصصهای مختلف توانایی جذب گردشگران داخلی و خارجی را دارند.
بنا به آمارهای رسمی، اوج سفرهای گردشگری از جمهوری آذربایجان به ایران مربوط به سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ بوده است که در این سالها بیش از یک میلیون شهروند آذربایجانی از ایران دیدار کردند که نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ درصد از آنها با هدف درمان بوده است.
نظر شما