به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن رضایی روز دوشنبه در مراسم گرمیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت افزود: جبهه مقاومت و جبهه نجات از استعمارگران با پیروی از مکتب قاسم سلیمانی قوت و انسجامی ویژه یافته است و اگر این رشادت ها و ایثارگری ها نبود جنایاتی که اسرائیل و آمریکا در ایران و منطقه انجام می داند قابل حد و حصر نبود.
وی با تاکید بر اینکه ما برای مقاومت هزینه می پردازیم اما هزینه تسلیم شدن دهها برابر بیش از ایستادگی و مقاومت است، خاطر نشان کرد: اگر در طول تاریخی چند صدساله گذشته مقاومت می کردیم آیا بسیاری از مناطقی که از ایران جدا شده را از دست می دادیم، نیمی از ایران در جنگ هایی که ما مقاومت نکردیم از دست رفت و اینبار آمده بودند چندین استان دیگر ما را جدا کنند اما به شدت ناکام ماندند.
وی با بیان اینکه مقاومت رمز نجات و پیروزی ماست و فرصت و میدان دادن به دشمن سرآغاز خرابی ها و ویرانگری های فراوان است، اضافه کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب پرچمدار ایستادگی و مقاومت است، فلسفه ای تاریخی دارد و مساله ای شخصی نیست.
دبیر مجمع تشخیص مصلت نظام ادامه داد: طی ۳۰۰ سالی که ما مقاومت نکردیم ایران ما کوچک شد و زمانی که مقاوم ایستادیم دوباره روند اقتدار و حیات این سرزمین و کشور قوت یافته است.
وی در ادامه با بیان اینکه مکتب قاسم سلیمانی؛ مکتب احیا، سربلندی، ایستادگی و ارزش های الهی و انسانی است، خاطر نشان کرد: این مکتب نباید در حوزه نظامی و امنیتی محدود بماند، چون یک تفکر است و باید به عرصه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی وارد شود.
وی بیان داشت: چرا ارزش های دهه اول انقلاب در حال کمرنگ شدن در جامعه است؛ کشور و ملتی که خودش قاسم سلیمانی هایی را ساخته و بنیانگذار مقاومت است نباید در خود فروپاشی، عقب نشینی و فاصله گیری از ارزش ها را داشته باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: ایران و ملت ما مهد و گهواره این قهرمانان، اندیشه ها و آرمان های بزرگ بوه و همچنان هم هست و خواهد بود.
وی با اشاره به وضعیت کشورهای اطراف ایران اظهار داشت: اسرائیل تصور کردند حال که حاج قاسم سلیمانی شهید شده می توانند در امارات، بحرین و قفقاز پایگاه بزند و لشکرکشی کند، اما نمی دانند این راه با اقتدار و پرحجم ادامه می یابد و نمی توانیم این مسیر را نیمه رها کنیم که در این صورت گذشته را که از دست می دهیم، آینده را هم از دست خواهیم داد.
وی بیان داشت: راه و مکتب شهید سلیمانی نه تنها در مساله امنیت و دفاع بلکه در همه امور جامعه و زندگی ما می تواند و باید نمود داشته باشد در این صورت دوباره ارزش ها، برادری، وحدت، انسجام ملی بیش از گذشته دیده می شود.
وی در ادامه تفکر و تعقل را دو روی سکه مکتب قاسم سلیمانی عنوان کرد و افزود: این شهید گرانقدر از عملیات فتح المبین در زمستان سال ۱۳۶۰ که فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله شد تا پایان جنگ در دهها عملیات با وجود اینکه چندین بار مجروح شد، مقاوم و خستگی ناپذیر در خط مقدم حضور داشت و ایفای نقش کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه سردار سلیمانی و بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس در دوران جنگ نسبت به اسرای عراقی با مهر و محبت برخورد می کردند و همین امر موجب شد موضوع تشکیل سپاهی از مجاهدین عراقی را مطرح شود که با اعلام موضوع در اردوگاه هایی که اسرای عراقی حضور داشتند، حدود پنج هزار نفر داوطلب حضور در این سپاه و جنگ با صدام شدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه از عجایب تاریخ است که حتی یک نفر از اسرای آزاده ای که به جبهه ما پیوست به عراق فرار نکرد، اضافه کرد: جنگ ما جنگ عقیده، دفاع و امنیت بر اساس انسانیت و مردم دوستی بود.
وی در ادامه با اشاره به رشادت های لشکر قدس گیلان تصریح کرد : سال دوم دفاع مقدس، جنگ را مردمی کردیم و به همه استان ها تیپ و لشکر دادیم و در استان های شمالی چون گیلان، مازندران و گلستان لشکر ۲۵ کربلا را شکل گرفت اما پس از یک سال به خواست و پیشنهاد مرحوم آیت الله احسانبحش نماینده اسبق ولی فقیه در گیلان مبنی بر اینکه گیلانی ها می توانند یک لشکر مهیا کنند، لشکر قدس برای مردم و رزمندگان گیلان شکل گرفت و افتخارات، شخصیت های بزرگ و فرماندهان قابلی از دل این لشکر و مردمان برخاست.
وی بیان داشت: بنابراین دفاع مقدس ما متفاوت با جنگ های دیگر و ماهیتش مقاومت ودفاع بود به همین دلیل به هیچ کشوری حمله نکردیم ضمن اینکه شیوه و روش هم متفاوت بود و توسط مردم اداره شد.
وی در ادامه با بیان اینکه شهید قاسم سلیمانی در این سالها در کنار مردم عراق در برابر آمریکا ایستاد، اظهار داشت: قاسم سلیمانی با ایجاد جیش الوطنی سوری یعنی مردم سوریه در برابر داعش و با مردم لبنان در برابر اسرائیل ایستاد، لذا مقاومت و دفاع ما برای مردم و با دست آنان انجام می شود، این یک فرمول و ویژگی این شهید گرانقدر بود.
نظر شما