بازارهای فروش محصولات روستایی در کشور رونق می‌گیرد

مهاباد- ایرنا- معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بازارهای فروش محصولات روستایی براساس ظرفیت‌های بومی و محلی رونق بیشتری می‌گیرد.

محمدعلی طهماسبی روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش کشاورزی شاهین‌دژ افزود: با راه‌اندازی و رونق فعالیت فروشگاه‌های روستا بازار توسط اتحادیه‌های تعاون روستایی در مناطق کشور، محصولات و تولیدات روستاییان بدون واسطه ضمن حفظ و صیانت از کیفیت کالا و با قیمت مناسب به مصرف کننده عرضه خواهدشد.

وی اضافه کرد: ایجاد شرکت‌های تعاونی، تشکل‌ها و شبکه‌های تحت پوشش آنها باید به چشم انداز واحدی در راستای نیل به اهداف و جایگاه آرمانی خود دست پیدا کند و در کنار آن با راه اندازی بازارهای فروش محصولات روستایی براساس ظرفیت‌های بومی و محلی، بازار فروش محصولات روستایی رونق بگیرد. 

معاون وزیر جهادکشاورزی بر حمایت بیشتر دولت از کشاورزان، کنترل قیمت محصولات تولیدی و توزیع عادلانه تسهیلات به کشاورزان تأکید کرد.

نماینده مردم شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: شاهین‌دژ نیروی انسانی کارآمد، آب و خاک مناسب و فراوانی دارد اما بخاطر نبود زیر ساخت های مناسب مواصلاتی این شهرستان از مسیر توسعه عقب مانده است.

حسن همتی افزود: محصولات تولیدی کشاورزان این شهرستان توسط واسطه در شهرهای دیگر به فروش می‌رسد و مشکلات کشاورزان این شهرستان تأمین آب مورد نظر برای تولید محصولات کشاورزی است.

وی اظهار داشت: رونق تولید و اشتغال در بخش کشاورزی شهرهای تکاب و شاهین دژ نیازمند تقویت صنایع وابسته به این بخش و اعطای تسهیلات کم بهره و ارزان قیمت به روستاییان و بهره‌برداران است.

 فرماندار شاهین‌دژ هم در این جلسه گفت: این شهرستان با دارا بودن ۱۸۶ هزار هکتار مرتع  و وجود رودخانه دایمی زرینه رود یکی از مهمترین قلب‌های تولید دام بخصوص نژاد گوسفند افشار در کشور محسوب می‌شود.

امیر تیموری افزود: توجه به صنعتی کردن واحدهای تولیدی، ارایه تسهیلات بانکی مناسب و جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی از مهمترین نیازهای این شهرستان است که در صورت حمایت از عرصه تولیدات کشاورزی از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری خواهد شد.

مدیر جهادکشاورزی شاهین‌دژ نیز در این نشست اظهار کرد: خرید تضمینی محصولات کشاورزی، راه اندازی نمایندگی شیلات به جهت توسعه و صنعت آبزی پروری، حذف هزینه حق آبه به کشاورزان حاشیه رودخانه، برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی و اجرای طرح های مکانیزاسیون کشاورزی بخشی از نیازهای این شهرستان است.

اسکندر عبدی افزود: اجرای طرح‌های آبیارای بارانی و قطره‌ای در اراضی دیم، راه اندازی مرکز تحقیقات و مطالعات کشاورزی از مهمترین نیازهای شاهین دژ در بخش کشاورزی به شمار می‌رود.

در پایان جلسه مصوباتی برای رفع مشکلات و موانع کشاورزی این شهرستان تصویب و مقرر شد این مشکلات در کارگروه کشاورزی استان با حضور وزیر جهاد کشاورزی بررسی شود.

در جریان سفر ۲ روزه "کاظم خاوازی" وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه به آذربایجان‌غربی، همزمان ۱۳۱ پروژه بخش کشاورزی با اعتبار بیش از ۴۴۵ میلیارد ریال در استان به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری می‌رسد و از ۱۸ رقم دستاورد تحقیقاتی بخش کشاورزی رونمایی می‌شود.

"محمدعلی طهماسبی" معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران روز دوشنبه به شهرستان‌های تکاب و شاهین‌دژ سفر کرده بود.

شاهین‌دژ در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha