۳۲ ایده در رویداد شتاب صنعت خرما کرمان ارائه شد

کرمان - ایرنا - رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: ۳۲ ایده در نخستین رویداد شتاب آنلاین ایده‌های فناور، نوآورانه و خلاقانه (استارت آپ ویکند) در حوزه صنعت خرما این استان ارائه شد.

مسعود ترکزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت کنندگان در رویداد آموزشی و تجربی شتاب آنلاین ایده‌های فناور، نوآورانه و خلاقانه با مشارکت در کارگاه های مختلف تخصصی کسب و کار به تیم سازی پرداخته و ایده های خود را در راستای تبدیل به محصول و خدمت مورد ارزیابی و آزمون قرار دادند.

وی بیان کرد: این رویداد با حضور نزدیک به ۸۰ شرکت کننده و در قالب ۱۳ تیم طی روزهای ۱۱ و ۱۲ دی با همکاری مرکز آموزش عالی بم، فرمانداری بم، انجمن خرما، مرکز نوآوری تگ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری های پیشرفته و حمایت پارک علم و فناوری کرمان اجرا شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان اظهار داشت: رویداد شتاب صنعت خرما به صورت کاملا آنلاین برگزار شد و متوسط میزان مشارکت شرکت کنندگان در ساعات برگزاری رویداد به صورت آنلاین بیش از ۷۰ درصد بوده است.

وی ادامه داد: در پایان این رویداد، تیم استفاده از فناوری نانو در بسته بندی و کنترل کیفی مرحله به مرحله محصول، به نمایندگی حمید خواجویی نژاد، تیم داه طناب بافت از طریق الیاف خرما (چیلک) به نمایندگی فاطمه موسی زاده و همچنین تیم کاشی پشم خرما به نمایندگی یاسمن زهرا رحیمی فرد به ترتیب رتبه های اول تا سوم این رویداد را از آن خود کردند.

ترکزاده بیان کرد: همچنین تیم خرما و سلامت جهانی به نمایندگی صادق صنعتی و تیم استفاده از حامل های لیپیدی نانو ساختار حاوی سینا مالدهید به منظور افزایش ماندگاری خرما به نمایندگی فرشته سادات موسوی به عنوان ۲ تیم شایسته تقدیر این رویداد معرفی شدند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: طی هفته گذشته رویداد یک روزه جلسه جذب سرمایه گذار به صورت انلاین جهت شرکت های دانش بنیان و فناور استان  راستای تامین منابع مالی، افزایش تولید و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت های فناور عضو پارک علم و فناوری کرمان برگزار شد.

وی تاکید کرد: در این رویداد ۱۰ شرکت فناور پارک علم و فناوری کرمان متقاضی جذب سرمایه به صورت آنلاین اقدام به ارائه پروپوزال و دفاع از طرح های دانش بنیان اقتصادی خود کردند و شرکت های منتخب طی یک هفته قبل ار برگزاری رویداد به کمک مشاوران پارک اقدام به تهیه طرح کسب و کار کرده و در صورت کسب امتیاز کافی می توانند سرمایه مورد نیاز خود را به صورت مشارکت در تولید جذب کنند.

ترکزاده افزود: این رویداد جذب سرمایه با رایزنی های صورت گرفته توسط پارک علم و فناوری در حضور نمایندگان صندوق بازنشستگی کارکنان بانک های کشور به عنوان سرمایه گذار و با همکاری شرکت نوآوران توسعه ملی به مدت ۶ ساعت برگزار شد.

وی با اشاره به نوآوری شرکت های دانش بنیان کرمانی تصریح کرد: در راستای کاهش واردات و صرفه جویی ارزی ساخت کارتریج‌های روغنی توسط شرکت دانش‌بنیان معدنکاران اندیشه‌ساز نمایشگر امید از فناوران پارک علم و فناوری کرمان انجام شده است.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان ادامه داد: پرکاربردترین قطعات ماشین‌های معدنی، کارتریج روغن است که وابستگی زیادی به واردات و ارز دارد و از سوی دیگر تحریم‌ها نیز سبب کمیاب شدن این محصول و افزایش چند برابری قیمت آن شده است.

ترکزاده اظهار داشت: این محصول با تلاش متخصصان شرکت دانش بنیان کرمانی طی حدود ۱۰ ماه پس از آزمون و خطا، تعیین فرآیندهای ساخت، تست عملکردی، اصلاح، ساخت نمونه کامل و بدون نقص به مرحله تولید رسید.

وی تاکید کرد:  کیفیت، طول عمر بالا و قیمت پایین‌تر، از مهمترین فاکتورهای رقابتی این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی است که در گذشته از کشورهای آلمان و انگلیس وارد بازار کشور می‌شد.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: همچنین برای نخستین مرتبه در کشور و در راستای اتکا بر توان تولید داخل، تولید بذر گوجه سیاه توسط محمدرضا شریفی یکی از نوآوران جوان پارک علم و فناوری کرمان تولید شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha