محمدباقر محمدی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در ۷۲ ساعت گذشته، ۱۴۲ مورد ماموریت امداد و نجات برای ارائه خدمات پایه و اولیه امداد و کمک های اولیه به حادثه دیدگان انواع حوادث فصل زمستان انجام شد.
وی ادامه داد: طی این مدت، ۱۷۵ نفر از هموطنان آسیب دیده و متاثر از انواع حوادث فصل سرما در سراسر کشور از امدادگران و نجاتگران هلالاحمر درخواست امدادرسانی و تقاضای کمک اضطراری کردند.
به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با تلاش امدادگران هلال احمر در مدت زمان یادشده به ۱۷۵ نفر از درخواست کنندگان کمک اضطراری خدمات امدادی ارائه شد که از این تعداد ۲۳ مصدوم با استفاده از تکنیک های نجات فنی از داخل خودروهای تصادفی و آسیب دیده نجات یافتند.
این مقام مسوول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: همچنین در اجرای خدمات رسانی امدادی به آسیب دیدگان حوادث جاده ای و ترافیکی در ۷۲ ساعت گذشته، امدادگران هلال احمر توانستند ۷۹ نفر از مصدومان حوادث یادشده را برای دریافت خدمات تکمیلی درمانی به مراکز بیمارستانی منتقل و ۳۶ نفر دیگر از مصدومان را در محل درمان سرپایی کنند.
محمدی همچنین از اسکان اضطراری و موقت تعدادی از مسافران زمستانی در پایگاه های امداد و نجات جاده ای و بین شهری هلال احمر در جاده های سخت گذر و مسیرهای مواصلاتی صعب العبور کوهستانی خبر داد و گفت: با تلاش امدادگران در ۴۸ ساعت گذشته، ۱۴ عملیات رهاسازی مصدومان از درون خودروهای حادثه دیده نیز انجام شده است.
وی از مردم خواست در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت، با شماره ۱۱۲ مرکز پاسخگویی به کمک اضطراری سازمان امداد و نجات تماس بگیرند.
طرح ملی امداد و نجات زمستانه که از روز پنجشنبه ۲۰ آذر آغاز شده تا پایان روز چهارشنبه ۲۰ اسفند ۹۹ به مدت ۹۰ روز در سراسر کشور ادامه خواهد داشت که در این طرح ۱۱ هزار امدادگر و نجاتگر هلال احمر به ارائه خدمات متنوع امدادی به آسیب دیدگان حوادث و سوانح غیر مترقبه در شرایط جوی ناپایدار می پردازند.
در این طرح هزار و ۲۶۳ مرکز شامل ۵۶۱ پایگاه ثابت، ۱۷۹ پایگاه موقت، ۲۲ مرکز امداد هوایی، ۴۳۳ شعبه در مراکز ۳۲ استان و ۳۴ تیم آموزش و نگهداری سگ های تجسس(آنست) به همراه هزار و ۵۵۳ تیم تخصصی هلال احمر و به کار گیری هزار و ۴۳ دستگاه آمبولانس، ۱۹ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی ویژه عملیاتی(آرگو)، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی عملیات، ۱۶ دستگاه خودروی ارتباطات، ۱۲ هزار و ۱۸ دستگاه خودروهای امدادی، ۱۲۲ دستگاه موتورلانس و ۴۸۰ دستگاه موتور سیکلت فعالیت دارند.
در اجرا و برگزاری این طرح ملی مکان های در نظر گرفته شده برای اسکان اضطراری با توجه به شیوع کرونا، دو برابر سال قبل است و در همه شهرستانها به ویژه در مناطقی که گردنههای برفگیر وجود دارد، تکایا، حسینهها و مساجد هم برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شده و به علاوه پایگاههای امدادی هلال احمر تجهیز شده و بستههای امدادی ۲۴ و ۷۲ ساعته تامین شده است.
به گزارش ایرنا، ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، ارائه آموزشهای امداد کمکهای اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محمولههای کمکهای بشردوستانه به کشورهای آسیب دیده و متأثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور از جمله وظایف این سازمان راهبردی وابسته به جمعیت هلال احمر است.
سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیش از ۳۰ سال تجربه در زمینه آمادگی و پاسخگویی سوانح در داخل و خارج از کشور به عنوان یکی از بخشهای اصلی جمعیت هلال احمر محسوب میشود که با امکانات گسترده عملیاتی، پشتیبانی، مخابراتی، امداد هوایی، جادهای، دریایی، کوهستان و شهری، عملیات امداد و نجات را در فصول مختلف سال و برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان و متاثرین از انواع حوادث و سوانح احتمالی در سراسر کشور اجرا میکند.
نظر شما