امامان جمعه حلقه اتصال موثر بین مردم و مسوولان هستند

مهاباد- ایرنا- رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل تسنن آذربایجان‌غربی گفت: تریبون نمازجمعه سخنگوی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و امامان جمعه حلقه اتصال موثر بین مردم و مسوولان هستند که باید از این ظرفیت، برای شناسایی و حل مشکلات مردم استفاده شود.

حجت الاسلام عسگر فعال‌آذر روز سه‌شنبه در آیین تودیع و معارفه امام جمعه اهل تسنن تکاب افزود: نمازجمعه زمینه ساز ارتباط مردم و مسوولان و موجب تقویت بسترهای وحدت آفرین در جامعه می‌شود.

وی با بیان اینکه امام جمعه مدیر فرهنگی هر شهر به‌شمار می‌رود، اظهارداشت: فقه اهل تسنن اهمیت ویژه‌ای به نمازجمعه قائل است و صف‌های نمازجمعه، آحاد مختلف مردم را گردهم جمع می‌کند.

رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل تسنن آذربایجان‌غربی با تسلیت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ادامه‌داد: یاد و نام این سردار رشید اسلام همواره در صفحه تاریخ ماندگار خواهدشد و شهادت ایشان نشان‌داد صفت‌های ائمه اطهار (ع) در صورت اوج اخلاص و عبودیت و حُب خداوند شامل  افراد غیرمعصوم نیز می‌شود.

حجت‌الاسلام فعال‌آذر بیان‌کرد: تشییع کم نظیر پیکر شهید سلیمانی ثابت کرد مجاهدت‌ها و فداکاری‌های ایشان هیچگاه فراموش نمی‌شود و یاد و خاطره این شهید عزیز از قلب‌های امت اسلامی و آزادی‌خواهان و ظلم ستیزان جهان محو نخواهدشد.

وی اضافه کرد: تکاب از شهرهای با جمعیت ترکیبی و چند قومیتی است که اهالی آن همواره با وحدت و صمیمیت در کنار هم زندگی کرده اند و در صحنه نمازحمعه نیز این انسجام و اتحاد را به نمایش گذاشته اند.

امام جمعه تکاب نیز در این مراسم با بیان اینکه نمازجمعه جامعه اسلامی را به سمت رشد و تعالی سوق می دهد، گفت: جایگاه نمازجمعه و ساختار فرهنگی آن بر محور اخلاق، تدین،فرهنگ، وحدت و یکپارچگی بنیان نهاده شده و تربیت و تهذیب عموم مردم از ویژگی‌های برجسته این نهاد مقدس است.

حجت الاسلام علی رحیمی با اشاره به اینکه نمازجمعه موجب تقویت بنیان های دینی و سیاسی انقلاب اسلامی می‌شود، افزود: نمازجمعه نقش اساسی و بی بدیل در انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و حوادث و اتفاقات گوناگونی که بر این نظام و انقلاب تحمیل شده ایفا کرده‌است و اکنون امامان جمعه هر شهری در راس هرم اتحاد، وحدت، صمیمیت و همدلی بین اقشار مختلف مردم قراردارند.

وی بیان کرد: تکاب با وجود اقوام و مذاهب مختلف و ترکیب جمعیتی، در تمام برهه‌های تاریخی به ویژه سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی وحدت تحسین برانگی و افتخارآمیزی داشته است و مردم این شهرستان تعامل خوبی با یکدیگر در ابعاد مختلف زندگی دارند.

امام جمعه تکاب با بیان اینکه علمای بزرگ شیعه و سنی از جمله حضرت آیت الله شیخ عزیز الله خسروی در این شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: همه ما امروز باید از وحدت و همدلی تکاب به عنوان میراث عظیمی که بزرگان و علمای شهر به جا گذاشته اند، با جان و دل حراست و صیانت کنیم.

فرماندار تکاب هم در این مراسم گفت: وحدت اصل اول توسعه و مهمترین رکن برای توفیق در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای است.

امیر ستوده‌فر افزود: تکاب نماد وحدت و انسجام است و شیوه زندگی مردم و تقویت همدلی و یکپارچگی در تمام سطوح این مساله را به اثبات رسانده است.

وی بیان کرد: برادری و همدلی در تکاب موج می‌زند و بسترهای زمینه ساز اختلاف و تبعیض در این شهرستان با انسجام مردم هیچ گاه تقویت نشده‌است.

در جلسه شورای اداری تکاب که با حضور رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل تسنن آذربایجان‌غربی، فرماندار و امام جمعه و روحانیون شیعه و سنی برگزارشد، ماموستا "اسماعیل محمودی" به عنوان امام جمعه جدید اهل تسنن تکاب معرفی شد و از خدمات و زحمات ماموستا "یحیی اسمعیلی"، امام جمعه سابق اهل تسنن این شهرستان تجلیل و قدردانی شد.

تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و ۸۱هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha