فاطمه یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: نزدیک به ۳ سال است که وزنهبرداری را در دسته به اضافه ۸۷ کیلوگرم آغاز کردم. پیش از آن در دو و میدانی در رشته پرتاب چکش فعالیت میکردم و قهرمان ایران بودم. پس از استعدادیابی مسوولان وزنهبرداری گفتند که توانایی حضور در وزنهبرداری را دارم.
وی افزود: فعالیتهای وزنهبرداری زنان ایران نسبت به دیگر کشورها دیرتر شروع شد اما در این مدت زنان با انگیزه بالا تمرینات را آغاز و در مسابقات برون مرزی شرکت کردند و حتی به مدال رسیدند و در واقع پیشرفت خوبی داشتند و اینگونه فعالیت حرفهای آنان آغاز شد.
وزنهبردار دسته به اضافه ۸۷ کیلوگرم عنوان کرد: امیدوارم با کمک مشاور فنی و مربی تیم ملی رکوردهای بهتری بزنم و آخرین رکوردی که در تمرینات تیم ملی ثبت کردم ۱۲۰ کیلوگرم بود. با تمرین و تلاش ایمان دارم که تا ۲ سال آینده به مدال طلا در آسیا میرسم.
وی یادآور شد: زنان ایرانی ظرفیت و توانایی خوبی دارند و میتوانند به مدال در آسیا برسند، اما باید تلاش خود را بیشتر کنند. آینده وزنهبرداری زنان با ادامه حمایت مسوولان روشن است.
یوسفی خاطرنشان کرد: در این مدت با بررسی رکوردهای قهرمانان فوق سنگین جهان به این نتیجه رسیدم که باید تمرین و تلاشم را بیشتر کنم. زیرا واقعا عملکرد آنان ستودنی و خوب است. هرگز دوست ندارم به دو و میدانی برگردم و در واقع حضورم در پرتاب چکش زمینهای برای آغاز فعالیت در وزنهبرداری بود.
وی مشکلات وزنهبرداری زنان را در تجهیزات آن دانست و گفت: در استان فارس به دلیل نبود کفش و لباس و یک سری از امکانات اذیت شدم. از لحاظ هزینه برای تهیه این لوازم دچار مشکل هستم.
نظر شما