طرح معاینه پزشکی مددجویان استان تهران در ندامتگاه اوین اجرا شد

تهران - ایرنا - طرح متمرکز معاینه پزشکی از مددجویان استان تهران در ندامتگاه اوین با حضور مدیرکل امور زندان‌های استان تهران، معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران و جمعی از قضات ناظر و پزشکان بر زندان امروز اجرا شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، در جریان بازدیدهای علی القاصی مهر، دادستان تهران، از ندامتگاه‌های استان تهران و در راستای اجرای بخشنامه رئیس قوه قضاییه مبنی بر ادامه طرح پایش و غربالگری مددجویان استان تهران و تاکید دادستان تهران بر رسیدگی فوری به وضعیت زندانیان و مددجویانی که بیماری خاص و صعب العلاج دارند، امروز سه شنبه ۱۶ دی طرح معاینه پزشکی مددجویان استان تهران بصورت متمرکز در ندامتگاه اوین برگزار شد.

در اجرای این طرح، از میان مددجویان بیمار زندان‌های استان تهران که در حین معاینه اولیه به عنوان بیمار خاص و صعب العلاج تشخیص داده شدند، تعداد ۲۰۰ مددجو که برای ادامه فرایند سنجش سلامت و معاینه تکمیلی به زندان اوین منتقل شده بودند، توسط پزشکان مجرب پزشکی قانونی معاینه و برای هر یک از آنان گواهی پزشکی صادر شد.

بنابر این گزارش، با عنایت به گواهی‌های پزشکی صادره برای مددجویان بیمار مقرر شد آن دسته از مددجویانی که قادر به ادامه تحمل حبس تشخیص داده نشدند در راستای اعمال ماده ۵۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری جهت بررسی و اتخاذ تصمیم قانونی به مراجع قضایی مربوطه معرفی تا چنانچه هر یک مشمول نهادهای ارفاقی باشند حسب دستور دادستان عمومی و انقلاب تهران با قید فوریت شرایط آنان توسط دادیاران ناظر بر زندان مورد رسیدگی و اقدامات قانونی در این خصوص به عمل آید.

همچنین در جریان نشست مشترک سید حشمت الله حیات الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران، معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها و قضات ناظر بر زندان همچنین مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران پیشنهاد شدبه منظور اعمال نظارت دقیق بر روند درمان و در دسترس بودن تجهیزات فوریت‌های پزشکی، مددجویانی که بیماری آن‌ها صعب‌العلاج تشخیص داده شده برای ادامه درمان در زندان اوین نگهداری شوند.

به گزارش ایرنا، بیستم آبان سال جاری با صدور بخشنامه رئیس قوه قضاییه، طرح پایش و غربالگری زندانیان آغاز شد. به موجب بخشنامه پایش وضعیت زندانیان، به بیمارانی که توانایی تحمل حبس ندارند یا افرادی که در طول یک سال گذشته هیچ ملاقات کننده ای نداشتند و یا افرادی که در مواعد قانونی درخصوص ادامه بازداشت شان تصمیم گیری نشده است و یا کسانی که مستحق برخورداری از ارفاقات قانونی همچون آزادی مشروط و تعلیق اجرای مجازات هستند، بیش از گذشته مورد توجه و پیگیری واقع می‌شوند.

در این بخشنامه ملاقات چهره به چهره قضات با زندانیان توصیه شده است و اگر قرار باشد به موجب تصمیم قضایی تغییری در وضعیت زندانیان موضوع بخشنامه ایجاد نشود، ملاقات قاضی با زندانی در زندان یا دادگاه الزامی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha