علی مشهدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۰ نفر از هنرمندان رشتههای مختلف صنایع دستی امسال برای دریافت تسهیلات ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: ۶ نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات تاکنون به بانکهای عامل معرفی شدند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خمین اظهار داشت: به دلیل بازار پر رونق گلیم برجسته، متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال از بافندگان این رشته صنایع دستی هستند.
مشهدی با اشاره به اینکه چهار مجموعه در زمینه بافت گلیم برجسته در خمین ثبت شده، گفت: در هریک از این شرکتها ۴۰ بافنده خانم حضور دارند.
وی یادآور شد: ۸۵۰ نفر شامل ۶۵۰ زن و ۲۰۰ مرد در رشتههای مختلف صنایع دستی شهرستان خمین فعالیت دارند. شهرستان خمین از توابع استان مرکزی دارای ۱۰۵ هزار نفر جمعیت است و گلیم گل برجسته، معرق چوب، منبت چوب، خراطی، ساز سنتی، سفال، سرامیک، طراحی سنتی، قلاببافی، گیوهدوزی، تراش سنگ و چلنگری(آهنگری) مهمترین صنایع دستی آن است.
۲۵۰ اثر تاریخی و طبیعی در خمین شناسایی شده است و این شهرستان از نظر دستکندها و سنگ نگارهها در جایگاه اول کشور و از نظر کبوترخانه رتبه نخست استان مرکزی را دارد.
خمین - ایرنا - رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خمین گفت: ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی امسال به تعدادی ازهنرمندان صنایع دستی این شهرستان پرداخت شد.
نظر شما