مهرداد مصلح روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این آموزشها بر اساس تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای انجام و برای همه شرکتکنندگان گواهی پایان دوره صادر شد.
وی اضافه کرد: آموزشهای ارایه شده در سه دوره آموزشهای مهارتی بلندمدت، دوره پایدارسازی در رشتههای مصنوعات چوبی، دامپروری و پرندگان زینتی و دوره کسبوکار است.
وی ادامه داد: مددجویان پس از شرکت در آموزشهای مهارتی و قبل از اقدام به اشتغال، برای موفقیت هرچه بیشتر در کاریابی و یا خوداشتغالی، تحت مشاوره استعدادسنجی قرار میگیرند.
به گفته مصلح، برای پایدارسازی مشاغل نیز مددجویان تا چند سال پس از اشتغال تحت نظارت کارشناسان فنی و حرفهای هستند.
وی گفت: از تعداد ۷۰۰ نفری که در کلاسهای فنی و حرفهای شرکت کردهاند، تاکنون کاریابی برای ۲۵۰ نفر انجام شده و برای سایر افراد نیز با توجه به علایقشان صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تمام افراد شرکتکننده در کلاسهای فنی و حرفهای برای دریافت وام خوداشتغالی به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
معاون کمیته امداد قم خاطرنشان کرد: در سال جاری آموزش یک هزار و ۷۰۰ مددجو هدفگذاری شده بود که با توجه به محدودیتهای ایجاد شده در برگزاری کلاسها به دلیل شیوع ویروس کرونا و همچنین برگزاری کلاسها بهصورت وبینار، امیدواریم تا پایان سال این هدف محقق شود.
وی افزود: در طول سال گذشته، یک هزار و ۷۰۰ مددجو تحت آموزش فنی و حرفهای قرار گرفتند.
حدود ۲۲ هزار و ۲۷ هزار خانوار در قالب حدود ۳۹ هزار و ۸۵۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد قم است.
نظر شما