به گزارش ایرنا سردار محمد ناظم چهارشنبه در حاشیه اختتامیه دومین جشنواره بین المللی فیلم رسام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه رسام فریاد رسانهای دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت در عرصه بین الملل است.
وی افزود: این جشنواره بین المللی می تواند به مردم و آیندگان مقاومت مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس را یادآوری کند تا آیندگان فهم بهتری از هشت سال دفاع مقدس داشته باشند.
معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: زبان فاخر هنر و رسانه بهترین، لطیف ترین و در عین حال تاثیرگذارترین شیوه برای انتقال فرهنگ و مقابله با تهاجم فرهنگی است که نسل جوان ما را تهدید می کند.
سردار ناظم بیان کرد: فضای مبارزه در دنیای امروز علیه جمهوری اسلامی ایران چند بعدی شده است و ما باید در همه ابعاد آماده دفاع و یورش به مواضع پیدا و پنهان دشمن باشیم.
وی اظهار داشت: در سال ۹۷ نخستین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه رسام در استان خوزستان برگزار شد و امسال نیز دومین دوره آن به میزبانی آبادان پایتخت مقاومت برگزار شد.
سردار ناظم گفت: در این دوره از جشنواره رشد ۲۳ درصدی شرکت کنندگان نسبت به دوره قبل را شاهد بودیم، کیفیت این جشنواره سال به سال روند افزایشی به خود گرفته است و ما نیز بدنبال کیفیت افزایی این جشنواره هستیم.
وی افزود: باید به زبان هنر مقاومت مردم آبادان، خرمشهر و مقاومتی که مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس داشتند را به نمایش گذاشت.
سردار ناظم گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نظارت بر فیلم ها و حمایت از فیلم سازان آیین نامه ای تدوین کرده تا هنرمندان در جهت ارائه آثار هنری به صورت فیلم حمایت شوند.
دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم رسام در ۲ بخش اصلی فیلم (١۸٠ ثانیهای- مستند- داستانی- پویانمایی- نماهنگ) و فیلمنامه برگزار شد، ۲ هزار و ۷۰۶ اثر از ۱۰۸ کشور و پنج قاره جهان به دبیرخانه این جشنواره رسید که از این تعداد ۲ هزا و ۲۰۸ اثر از کشورهای خارجی و ۴۹۸ اثر داخلی بود.
نظر شما