سید تقی عالمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جشنواره در محورهای جبهه مقاومت اسلامی، شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، خانواده و سبک زندگی، تولید علم و پیشرفت علمی، اقتصاد، اشتغال و رونق تولید، عدالت و مبارزه با فساد، جوان و نگاه به آینده، استقلال و امنیت و همچنین دشمن شناسی برگزار شد.
وی با اشاره به انتخاب آثار رسانه ای این جشنواره ادامه داد: تفاوت این رویداد با سایر جشنواره های دیگر در این بود که اعضای تیم تحقیقاتی و پژوهشی با رصد شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، آثار هنرمندان را مورد ارزیابی قرار داده و در صورتی که هنرمندان به صورت شخصی و بدون سفارش آثاری را با توجه به موضوعات اعلام شده تولید کرده بودند در این جشنواره مورد پذیرش قرار گرفتند.
دبیر این رویداد هنری گفت: براین اساس بیش از ۶۰۰ اثر از هنرمندان مختلف مورد پذیرش قرار گرفت که ۲۳ نفر مورد تقدیر قرار گرفته و جوایزی به آنها اهدا شد.
وی افزود: از زمان شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی تولیداتی به صورت مردمی و خودجوش در قالبهای گرافیک پویا شامل موشن گرافیک، استوری موشن، رئال موشن، استاپ موشن، مستند موشن، کمیک موشن و گرافیک ایستا در انواع پوستر، عکس نوشت، اطلاع نگاشت، نقاشی دیجیتال برای جشنواره جمعآوری شد.
عالمی ادامه داد: با توجه به اینکه حوزه برگزاری این جشنواره در فضای مجازی و رسانه قرار میگرفت، تصمیم گرفته شد قالبهای ارائه آثار به گونهای انتخاب شوند که امکان پرداخت به آنها در فضای مجازی وجود داشته باشد.
نظر شما