وریا رحیمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این عملیات در اراضی جنگلی روستاهای ابراهیم آباد و نشور این شهرستان اجرا شده است اظهار داشت: احیای عرصههایی که طعمه آتشسوزی شده، اراضی جنگلی و مراتع پوشیده از درخت، در ۲ سال اخیر از اهداف این طرح است.
وی اضافه کرد: عملیات بذرکاری احیای این اراضی جنگلی با مشارکت جوامع محلی از ۱۴ آذر با گونه های بومی زاگرس شمالی انجام شده که از شاخصترین اقدامات طرح صیانت از جنگلهای خارج از شمال است و اجرای طرح در اراضی دیگر این آسیب دیده شهرستان تداوم دارد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران یادآور شد: این گونهها مورد تایید مراکز تحقیقاتی کشور بوده و سعی شده علاوه بر بومی بودن آنها از گونههای اقتصادی نیز به منظور بهرهمندی مردم بومی استفاده شود.
امسال عملیات بیولوژیک توسعه جنگلهای استان کردستان در ۲ هزار هکتار از مناطق و عرصههای طبیعی در دستور کار است که با اجرای ان تاثیر قابل توجهی در توسعه اقتصادی و حفظ آب و خاک منطقه خواهد داشت.
همچنین امسال در ۱۴۷ فقره آتشسوزی عرصههای طبیعی یک هزار و ۲۱۶ هکتار از جنگلها و مراتع این استان در آتش سوخت که از این میزان ۲۶۵ هکتار آتش سوزی در جنگلهای طبیعی، ۸۷۳ هکتار در مراتع و ۷۷ هکتار در اراضی جنگلی این استان اتفاق افتاده است.
۴۴ هکتار از عرصههای طبیعی که دچار آتش سوزی شد در بانه، ۳۰۶ هکتار در سنندج، ۷۰ هکتار در سقز، ۱۴۹ هکتار در مریوان، ۳۳۴ هکتار در کامیاران، ۱۰۳ هکتار در بیجار، ۴۰ هکتار در قروه، ۹۷ هکتار در سروآباد، ۲۳ هکتار در دهگلان و ۴۶ هکتار در دیواندره بود.
نظر شما