به گزارش ایرنا، محمدرضا خاموشی روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: در راستای توسعه و اجرای طرح های گردشگری در سازه های آبی توسط سرمایه گذاران بخش غیردولتی جلسه توجیهی طرح گردشگری سد دامغان در شرکت آب منطقه ای سمنان برگزار شد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین وزارتخانه های نیرو و میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی افزود: بر اساس این تفاهم نامه در کمیته استانی گردشگری در سازه های آبی ، تاسیسات مناسب جذب سرمایه گذار با هدف اجرای طرحهای گردشگری شناسایی و در حال حاضر سدهای دامغان و مجن انتخاب شدهاند.
معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای سمنان افزود : با انتشار فراخوان عمومی شناسایی سرمایه گذاران با هدف توسعه گردشگری آب مبتنی بر طرح ها و ایده های بخش غیردولتی در محدوده سد دامغان ، سرمایه گذار در این طرح شرکت کرد و طرح گردشگری این شرکت در حال تکمیل مطالعات تفصیلی و فرآیند قانونی انعقاد قرارداد است.
وی با اشاره به اینکه محدوده سد مجن نیز با هدف توسعه گردشگری آب مبتنی بر طرح ها و ایده های بخش غیردولتی آماده واگذاری است، گفت : سرمایهگذاران میتوانند از این فرصت استفاده کنند و ضمن بهره مندی از منافع آن ، زمینه اشتغال و توسعه منطقه را فراهم کنند.
معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای سمنان افزود : اجرایی شدن این تفاهم نامه این امکان را فراهم می کند تا مردم و گردشگران بتوانند در کنار اهداف اصلی سدها و سایر سازه های آبی و رودخانه ها از مواهب طبیعی و انسان ساخت آنها استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، مجموعه سد شهید شاهچراغی دامغان با ظرفیت ۲۱ میلیون متر مکعب در ۱۰ کیلومتری شمال شهر دامغان قرار دارد.
از این سد ۲۳ نهر منشعب شهری و روستایی آبگیری میکند که در فصل پاییز و بهار برای زراعت، در فصل تابستان و زمستان برای باغ ها و در تمام سال برای آشامیدن بهره برداری میشود. ۲ هزار کشاورز از آب سد دامغان بهره برداری می کنند.
گردشگری، در کنار صنعت و معدن، از محورهای توسعه استان سمنان تعیین شده است.
نظر شما