مهدی جمالینژاد عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه بازدید از طرحهای شهرداری میاندوآب اظهار داشت: در شهرهای کوچک و میانی به ویژه شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت، اعتباراتی برای طرحهای محله محور که کم هزینه و زودبازده هستند، اختصاص مییابد تا ثمر آنها کام مردم را در کوتاه مدت شیرین کند.
وی اضافه کرد: در ایام شیوع کرونا شهرداریها از نظر اقتصادی با مشکل مواجه شدند و درآمد آنها کاهش یافت، به همین خاطر از طریق ماده ۵۸ از پروژههای در دست اجرای شهرداریها به ویژه شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت حمایت میکنیم.
وی با اشاره به اینکه سعی بر این است تا قبل از پایان دولت و شوراهای اسلامی دوره پنجم این پروژهها به پایان برسد، گفت: در این راستا برنامهای تحت عنوان "پروژههای ۱۴۰۰" پیشبینی شده است.
معاون عمرانی و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه پروژههایی که منافع آنها شامل حال عموم شهروندان است در اولویت قرار دارد، افزود: این پروژهها در چهار دسته تقسیمبندی شده که پروژههای زیست محیطی و فضای سبز، پروژههای مربوط به ایمنی شهر مثل آتشنشانی، پروژههای زیرساختی، اقتصادی محرک توسعه شهر مانند بازارچهها و پروژههای مربوط به خدمات شهری را شامل میشود.
وی بیان کرد: در همین راستا در سفر به میاندوآب و شهرهای چهاربرج و باروق، نقاط روستایی این شهرستان و روستاهایی که ظرفیت تبدیل شدن به شهر را دارند، بازدید کردیم تا در جهت تخصیص اعتبار گام برداریم.
جمالی نژاد با بیان اینکه به علت پایان دوره فعلی شوراها و دولت طرحهای نیمهتمام که از قبل شروع شده در اولویت است، اظهار داشت: ساماندهی و ساحلسازی رودخانه زرینهرود و پروژههایی از این دست از جمله پروژههای اولویتدار است و سعی میشود پروژه جدیدی شروع نشود تا مدیران دوره بعدی شهرداریها را با مشکل مواجه نکند.
معاون عمرانی و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور بعد از ظهر پنجشنبه با همراهی و استقبال مهدی عیسی زاده نماینده میاندوآب در مجلس، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیرکل امور شهری و شهرداریهای استانداری آذربایجانغربی و فرماندار میاندوآب و مسوولان شهرداریهای میاندوآب، چهاربرج و باروق از طرحهای عمرانی این شهرداریهای بازدید کرد.
شهرستان میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت و با سه شهرداری شامل میاندوآب، چهاربرج و باروق در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما