تقویت انگیزه مدافعان تعلیم و تربیت در کشور ضروری است

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: تقویت انگیزه مدافعان حوزه تعلیم و تربیت کشور امری ضروری است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «عباس مطهری» عصر پنجشنبه در جریان سفر به استان مرکزی در اراک افزود: از اسفند ۹۸ تا مهر ۹۹ بیشتر فعالیت بسیج فرهنگیان مشابه سایر اقشار تخصصی بسیج در راستای کاهش آسیب‌های بیماری کرونا است که در برخی از نقاط کشور جهاد آموزشی شکل گرفته و مورد استقبال معلمان و به‌ویژه جوانان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از ابتدای مهرماه امسال و با شروع سال تحصیلی جدید، سه فعالیت مهم و تخصصی در ذیل کمک مومنانه و سایر اقدامات در نظر گرفته شد.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور ادامه داد: اولین فعالیت مهم تقدیر از زحمات دلسوزانه معلمان در این دوران است که با توجه به آموزش مجازی بسیاری از معلمان بیش از گذشته برای کار آموزش وقت می گذارند.

سردار سرتیپ دوم پاسدار مطهری عنوان کرد: در این راستا تقدیر از جامعه معلمان که با مجاهدت‌های خود به عنوان مدافعان عرصه تعلیم و تربیت فعالیت دارند، در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: تقدیر از مجاهدت‌های گمنام مدافعان عرصه تعلیم و تربیت در راستای ایجاد انگیزه و تقویت روحیه آنها اثرگذار است که امید است با همکاری و مشارکت وزارتخانه و سایر دستگاه‌ها تا هفته گرامیداشت معلم این مهم به صورت ۱۰۰ درصدی محقق شود.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور اضافه کرد: معلمان از بزرگترین سرمایه‌های نظام اسلامی محسوب می‌شوند و امروز تمام پیشرفت‌هایی که در عرصه‌های مختلف شاهد آن هستیم، برگرفته از تلاش‌های معلمان است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار مطهری گفت: مسئله دوم که امروز نیازمند یک جهش و اقدام جهادی دارد، فعالیت جدی در حوزه پرورش است که به دلیل عدم حضور دانش آموزان در مدارس مساله پرورش نیازمند کار انقلابی است.

وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در مطالبات خود از آموزش و پرورش و جامعه معلمان، تاکید بسیار بر کار در حوزه پرورش داشتند.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور ادامه داد: اقدام سومی که در در دوران کرونا انجام شد، پوشش آموزش در کرونا با برنامه‌های لازم برای مناطق کم برخوردار و دانش آموزان کم بضاعت است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار مطهری عنوان کرد: در راستای آموزش برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل جهاد آموزشی توسط بسیج فرهنگیان راه اندازی شد که هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی گفت: برگزاری پویش لبخند رضایت در ذیل نهضت کمک مومنانه از اسفند ماه سال گذشته راه اندازی شده که لبیکی برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب است.

سردار سرتیپ دوم مطهری عنوان کرد: معلمان بسیجی بسیاری در مناطق کم برخوردار حضور پیدا می‌کنند و یا اقدامات حمایتی برای تهیه تبلت و تلفن همراه دارند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز گفت: جایگاه آموزش و پرورش در نظام اسلامی یک جایگاه پر اهمیت و البته ارزشمند است چراکه مجموعه آموزش و پرورش یکی از مردمی ترین مجموعه ها است.

سردار سرتیپ دوم « محسن کریمی» افزود: از سوی دیگر شغل معلمی در انقلاب اسلامی یک شغل مقدس است و اینکه حضرت امام(ره) معلمی را شغل انبیاء الهی می‌دانند، دنیایی از مفاهیم و محتویات در این تعبیر نهفته است.

وی بیان کرد: معلمان با تربیت نسل هایی که در انقلاب اسلامی داشته اند سبب رویش نسل های حماسه ساز شده اند و امروز شکوفایی و پیشرفت هایی که در کشور شاهد هستیم نتیجه تلاش‌های معلمان است و جایگاه معلمی در انقلاب اسلامی همواره سربلند است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: امروز آن چیزی که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد تبیین مکتب شهید سلیمانی در آموزش و پرورش است چراکه مکتب شهید سلیمانی دارای ابعاد گسترده ای است.

سردار سرتیپ دوم کریمی اظهار داشت: شهید سلیمانی به معنای واقعی کلمه در مقابل دشمنان ثابت قدم بود و در مقابل امت اسلامی عطوفت و مهربانی قابل توجهی داشت.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اضافه کرد: شهید سلیمانی یک مجاهد فی سبیل الله بود که تنها در جهت رضایت الهی فعالیت می کرد و امروز برای ساختن آینده ای روشن و امیدبخش به چنین جوانانی نیازمند هستیم.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: تلاش‌های بسیج مداحان در طی این سال‌ها قابل تقدیر است اما آن چیزی که امروز مطالبه مهم از جامعه فرهنگی کشور محسوب می شود تلاش برای محتوا در آموزش و اقدام جهادی در پرورش است که باید جدی گرفته شود.

۲۰۸ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۱۰۷ فضای آموزشی با هشت هزار و ۲۷۸ کلاس درس به تحصیل اشتغال دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha