حبیب ابراهیمپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبارات در جهت پشتیبانی از طرحهای اجرایی و زیرساختی پارک هزینه میشود و با توسعه فعالیتها بستر رشد شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور استان بیش از قبل فراهم خواهد شد.
وی اظهارکرد: پارک علم و فناوری استان در مرحله تحکیم تعامل خود با جامعه و دانشگاهها است و علاوه بر برنامههای کوتاه مدت متناسب با نیاز روز جامعه، برنامههای بلند مدت را نیز در دستور کار دارد تا بتواند به جایگاه مناسبی در بین پارک استانها دست یابد.
ابراهیمپور گفت: از ۳۶ شرکت فعال دانشبنیان در استان هفت شرکت در حوزه ماشینآلات و خودرو ، هشت شرکت در حوزه برق و الکترونیک ، هفت شرکت در حوزه فناوری اطلاعات ، هشت شرکت پزشکی و شیمی ، پنج شرکت در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی و یک شرکت در حوزه خدمات تجاریسازی مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به افزایش ۸۰ درصدی تعداد شرکتهای دانشبنیان استان در سالهای اخیر افزود: تا اوایل سال گذشته ۲۰ شرکت فعال دانشبنیان در استان وجود داشت که این تعداد اکنون به ۳۶ شرکت رسیده است و تلاش بر این است محصولات تولیدی این شرکتها تجاریسازی شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل درباره احداث کارگاه نوآوری اردبیل نیز گفت: این کارگاه در شهرک الهیه اردبیل به مساحت ۶۴۰۰ متر مربع احداث و در صورت تامین اعتبار لازم تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری در پارک اردبیل بیان کرد: نزدیک ۰ ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق نوآوری و شکوفایی به واحدهای دانشبنیان و واحدهای فناور استان اختصاص داده میشود که تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد ریال از این تسهیلات به شرکتهای واجد شرایط پرداخت شده و ۲۰ میلیارد ریال نیز به صورت ضمانتنامه بانکی در اختیار این شرکتها قرار گرفته و بنا با اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، استان اردبیل رتبه دوم کشوری را در جذب این تسهیلات بدست آورده است.
ابراهیمپور در زمینه فعالیت شرکتهای دانشبنیان در مبارزه با کرونا گفت: ساخت اولین ربات حکیم ، ساخت یک هزار و ۸۰۰ تب سنج لیزری ، ساخت ۱۲۴ دستگاه تولید ماسک جراحی و ۳۰ دستگاه تولید ماسک N۹۵۰تولید ۶۰۰کلاه ایزوله کادر درمان، تولید بیش از ۸ هزار عدد ژل ضدعفونی کننده و بیش از یک هزار عدد مایع ضدعفونی پایه گیاهی از فعالیتهای پارک اردبیل در نیمه اول سال جاری میباشد.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
نظر شما