مگاپروژه وزارت نفت ۱۰۰ هزار شغل در کرمانشاه ایجاد می‌کند

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با اشاره به تصمیم وزارت نفت برای احداث یک «پالایشگاه گازی» در این استان گفت: میزان سرمایه‌گذاری برای این طرح ۲ میلیارد دلار معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان است که می‌تواند به راحتی ۱۰۰ هزار شغل در منطقه ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه افزود: هم اکنون احداث پالایشگاه گازی در استان کرمانشاه در مرحله مطالعات قرار دارد و هرچند هنوز در اوایل کار این مگاپروژه هستیم اما اصل این تصمیم، بزرگ است و شایسته مردم بزرگ کرمانشاه است.

بازوند گفت: استان کرمانشاه در نتیجه جنگ تحمیلی دچار عقب ماندگی های اقتصادی زیادی شده است که این تصمیم بزرگ می تواند عقب ماندگی گذشته را جبران کند.

او طرح احداث پالایشگاه گازی را کار بی سابقه و هدیه بزرگ دولت و وزیر نفت به استان کرمانشاه توصیف کرد و گفت: این کار هرچند هنوز در حال مطالعه است اما خوشبختانه شروع شده و در حال پیگیری است.

بازوند از حمایت‌ها و کمک‌های وزیر نفت به استان کرمانشاه تشکر کرد و گفت: مهندس زنگنه در جریان زلزله آبان ۹۶، سیل های این چندساله و کرونا کمک های بزرگی به استان کرده و همچنین حمایت ویژه‌ای در تصویب و پیشبرد طرح پتروشیمی اسلام آباد، جاده قصر به نفت شهر و حوزه ورزش استان کرده است.

کرمانشاه در رتبه چهارم جذب سرمایه‌گذاری خارجی

استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه ۱۱ درصد از سرمایه گذاری های خارجی جذب شده در ۹ ماه سپری شده از سال جاری در استان کرمانشاه صورت گرفته است گفت: کرمانشاه از این نظر پس از استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و تهران در رتبه چهارم کشور قرار گرفته که یک جهش بسیار بزرگ است.

بازوند در عین حال با تأکید بر ضرورت مهیا کردن مسیر ورود سرمایه گذاری به استان گفت: لازم است همه مدیران استان، بروکراسی موجود بر سر راه ورود سرمایه‌گذاران را به حداقل برسانند و اجازه ندهند که سرمایه گذاران ناامید و جذب سایر مناطق شوند.

او عنوان کرد: برخی دستگاه های اجرایی مصمم به طی همه مراحل طولانی بروکراسی در قبال برخی سرمایه‌گذاران هستند به طوری که گاهی دریافت یک مجوز ۶ ماه به طول می‌انجامد.

او تاکید کرد سرمایه یک جریان سیال است و منتظر پاسخ مدیران نمی ماند به طوری که مثلاً اگر همدان تنها یک روز زودتر کار سرمایه‌گذاری را انجام دهد، او ترجیح می‌دهد به آن استان برود.

بازوند گفت: کم توجهی به این موضوع به معنی فرصت سوزی است و مدیران باید در قبال آن پاسخگو باشند.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: هم اکنون موانع متعددی بر سر راه ورود سرمایه گذاران به استان وجود دارد و اگر ما دولتی‌ها هم مانع ورود سرمایه شویم دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

بازوند با بیان اینکه کاهش تولید با شعار حل نمی شود گفت: این موضوع نیازمند ابزار است و ابزار آن هم سرمایه گذاری است.

بازوند در پایان با تشکر از رئیس دستگاه قضایی به خاطر سفر ۲ روزه به استان کرمانشاه گفت: رونق تولید، سرمایه گذاری و اشتغال از دغدغه های اصلی آیت الله رئیسی است که در جریان سفر به کرمانشاه نیز پیگیری شد.

او همچنین گفت: رییس قوه قضاییه در این سفر ۱۳۰ میلیارد تومان به مجموعه دستگاه قضایی استان کمک کرد که از همه سفرهای استانی او بیشتر بوده است.
در جریان سیزدهمین جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمانشاه موضوعات دیگری از جمله ۱۵ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی امسال استان بررسی و به تصویب اعضا رسید.

اخبار مرتبط