۲۰ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱
کد خبر: 84179678
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جیره بندی درمان کرونا در لندن

۲۰ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱
کد خبر: 84179678
جیره بندی درمان کرونا در لندن

لندن – ایرنا – جیره بندی خدمات درمانی، این روزها با افزایش انفجاری آمار مبتلایان به کرونا و کمبود امکانات بستری بیماران به بیمارستان‌های لندن پایتخت انگلیس‌ رسیده است و سالخوردگان و مبتلایان دارای بیماری زمینه ای از شانس کمتری برای پذیرش برخوردارند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، یک روز پس از آن‌که شهردار لندن وضعیت اضطراری کرونایی اعلام کرد، پزشکان می‌گویند کمبود شدید تخت‌خواب در بیمارستان‌ها ناگزیر آن‌ها را به این سمت سوق داده تا افرادی را پذیرش کنند که شانس درمان بالاتری دارند. این به این معناست که افراد مسن و آن‌هایی که از بیماری‌های زمینه‌ای رنج می‌برند، از بخت پایین‌تری برای زنده ماندن برخودار هستند.

در حالی که آمار مبتلایان و مرگ‌و میر ناشی از کرونا در انگلیس غوغایی به راه انداخته و جمعه برای دوازدهمین روز متوالی شمار فوتی‌ها از یک هزار نفر در روز تجاوز کرد، کارشناسان بهداشتی نگرانند اوضاع از وضع موجود هم بحرانی تر و غیر قابل کنترل شود.

پروفسور «روپرت پیرس» متخصص مراقبت‌های ویژه در بیمارستان سلطنتی لندن می‌گوید که مردم بر خلاف موج نخست کرونا محدودیت‌های کرونایی را رعایت نمی‌کنند و این مساله فشار عظیمی را روی کادر درمانی وارد کرده است.

وی در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی از وضع موجود ابراز نگرانی کرد و بیان داشت: ما در حالی به نقطه اوج رسیده‌ایم که در انتظار شرایط بدتری هستیم. من و بسیاری از همکارانم نگرانیم که آمار مبتلایان افزایش یافته و به حدی برسیم که سازمان ملی بهداشت دیگر جوابگو نباشد.

دکتر «کاترین هاوک» از دانشکده علوم پزشکی ایمپریال کالج نیز عنوان کرد که ظرفیت بیمارستان‌ها در لندن اشباع شده و این شرایط خطرناکی برای آن دسته از بیمارانی است که نیازمند درمان‌های فوری هستند.

وی افزود: متاسفانه شماری از بیمارستان‌های پایتخت ناگزیر سیاست درمان اضطراری (جیره‌بندی) بیماران را به اجرا گذاشته‌اند. این سیاست به این معناست که بیماران زیر ۶۵ سال نسبت به افراد مسن‌تر در اولویت دریافت خدمات درمانی هستند.

معاون انجمن پزشکی بریتانیا می‌گوید سیر تحولات نشان می‌دهد که موج جدید شیوع کرونا رو به وخامت است. دکتر «سایمون ولش» از فشار قابل توجه در بخش مراقبت‌های ویژه پرده برداشت و گفت در زمان حاضر به جای یک پرستار یک بیمار، هر پرستار از سه بیمار مراقبت می‌کند. او در یک گفت‌وگوی رادیویی بیان داشت: متاسفانه همه‌مایی که در خط مقدم مشغول هستیم، بر اساس شواهد معتقدیم که اوضاع رو به وخامت است.

پیشتر پروفسور "اندرو گودارد" رئیس کالج سلطنتی پزشکان انگلیس هشدار داده بود که نوع جدید ویروس بشدت مسری و در سراسر کشور در حال گسترش است. وی عنوان کرد: "به نظر می‌رسد که ما شاهد موارد بیشتری در همه جای بریتانیا خواهیم بود و لازم است که برای چنین وضعیتی آماده باشیم".

شیوع گونه جهش یافته و مسری‌تر ویروس کرونا که اولین بار در منطقه کنت واقع در جنوب شرق انگلیس شناسایی شد مقام‌های این کشور را به شدت نگران کرده است.

شهردار لندن دیروز با اعلام وضعیت اضطراری هشدار داد که مهار ویروس کرونا از کنترل خارج شده است. صادق خان با صدور بیانیه‌ای تصریح کرد که اوضاع به مرحله بحرانی رسیده است. اگر اقدام فوری صورت نگیرد، ظرفیت سازمان ملی بهداشت اشباع شده و مردم بیشتری جان خود را از دست خواهند داد.

وی بار دیگر تاکید کرد که شهروندان تنها در شرایط اضطراری خانه را ترک کنند و برای عبور از این بحران از خود گذشتگی نشان دهند.

شهردار لندن بیان داشت که در حال حاضر ۷ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های شهر بستری هستند. این میزان ۳۵ درصد بیشتر از موج نخست همه گیری کروناست. به گفته صادق خان آمار تماس با سازمان خدمات آمبولانس پایتخت روزانه به ۸ هزار مکالمه رسیده که ۳۱.۲۵ درصد بیشتر از اوج روزهای عادی است.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دوشنبه گذشته پس از هفته‌ها مقاومت سرسختانه با تشدید محدودیت‌های کرونایی، در برابر شیوع افسارگسخته ویروس کرونا تسلیم شد و در یک چرخش ناگهانی، به قرنطینه سراسری کشور تن داد.

جانسون در سخنانی که به طور زنده از شبکه‌های تلویزیونی انگلیس پخش شد، از مردم انگلستان خواست که یک بار دیگر در خانه بمانند و تنها بر اساس ضوابطی که اعلام شده، خانه را ترک کنند.

جانسون تأکید کرد که افراد تنها در شرایط اضطراری، شامل خرید اقلام ضروری، مراجعه به درمانگاه و فرار از اذیت و آزار خانگی، قادر به خروج از منزل هستند. همچنین افراد شاغل تنها در حالی که امکان کار در خانه وجود نداشته باشد می‌توانند خانه را ترک کنند.

این در حالیست که «سوزان میشی» یکی از اعضای مشاوران علمی دولت معتقد است که قرنطینه هم جوابگوی مهار گونه جدید کروناست نیست و محدودیت‌ها باید سختگیرانه‌تر شود.

با احتساب یک هزار و ۳۵ مورد فوتی ناشی از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، کل آمار مرگ و میر در انگلیس به ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha