به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، سید کامل تقوی نژاد ضمن قدردانی مجدد از مجاهدت و از خودگذشتگی مدافعان سلامت کشور افزود: تاکنون تعداد ۲۴۹ پرونده از دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برای طرح در کمیته ملی به وزارت بهداشت ارسال شده که از این تعداد، ۱۱۷ پرونده، مشمولین قسمت (ز) بند یک دستورالعمل شامل پزشک، پرستار، بهیار و کمک بهیار و ۱۳۲ پرونده نیز سایر گروهها است.
وی بیان کرد: از مجموع ۲۴۹ پرونده ارسالی برای طرح در کمیته ملی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت، ۱۸۲ مورد مرد و ۶۷ مورد زن بوده است. این تعداد پرونده شامل ۳۵ پزشک متخصص، ۳۳ پزشک عمومی، ۳۳ پرستار، ۶ تکنسین اورژانس ۱۱۵ و همچنین ۲۵ پرونده از گروه پرستاری، ۶۸ پرونده از مشاغل اداری و پشتیبانی، ۳۰ پرونده از حوزه بهداشت و ۱۹ پرونده از گروه پیراپزشکی است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: تعداد پرونده شهدای خدمت تایید شده در کمیته ملی، ۵۹ مورد است. این تعداد شامل ۲۳ پزشک متخصص، ۱۵ پزشک عمومی، ۱۵ پرستار، ۴ بهیار و ۲ کمک بهیار است.
به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعضای کمیته کشوری تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت را تشکیل می دهند. مدارک افراد بر اساس آیین نامه و دستورالعمل ابلاغی، ابتدا در کمیته استانی شامل رییس دانشگاه علوم پزشکی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس سازمان برنامه و بودجه استان مطرح و به همراه مدارک لازم به دبیرخانه کمیته ملی که در اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت مستقر است، ارسال می شود. پس از تایید و بررسی مجدد، تصمیم گیری نهایی در کمیته ملی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت انجام می شود.
نظر شما