سعید سارانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات ابنیه فنی و زیرسازی این تعداد راه روستایی با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در حال انجام است و برای آسفالت آنها به حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.
وی بیان کرد: عملیات آسفالت ۱۲ روستای شهرستان سربیشه به طول ۴۲.۵ کیلومتر از محل طرح ملی ابرار در دست اجرا است و با توجه به استانی بودن این طرحها نیاز است که اعتبار ویژهای برای سال آینده در کمیته برنامهریزی شهرستان در نظر گرفته شود.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان سربیشه گفت: لازم است سهمیه قیر اختصاصی شهرستان هم افزایش یابد تا در راستای رفاه مردم این طرحها هرچه سریعتر تکمیل شود.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال نیز راه پنج روستای این شهرستان به طول ۱۷ کلیومتر و با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان احداث شده است.
سارانی گفت: اکنون ۹۵ درصد مردم سربیشه در روستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالت برخوردار هستند که درصد برخورداری روستاییان این شهرستان از راه آسفالت از میانگین کشوری کمتر است و با توجه به پراکندگی جمعیت شهرستان بعد از نهبندان، کمترین برخورداری از راه روستایی را در خراسان جنوبی داریم.
وی افزود: در حال حاضر روکش آسفالت ۳۰ کیلومتر از راههای شهرستان سربیشه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال انجام است و عملیات روکش آسفالت راهها به دلیل برودت هوا تا پایان سال جاری آماده و تکمیل میشود.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای سربیشه بیان کرد: از ابتدای امسال نیز ۲۳.۵ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در راههای شهرستان با اعتبار پنج میلیارد تومان انجام شد و در اختیار کاربران جادهای قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه ۳۴۳ کیلومتر از راههای شهرستان سربیشه به روکش آسفالت نیاز دارد گفت: لازم است اعتبار ویژهای برای جلوگیری از تخریب هرچه بیشتر این راهها اختصاص یابد چرا که تخریب راه نیازمند تامین هزینههای کلان برای آسفالت مجدد است.
۲ هزار و ۸۴۱ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی در شهرستان مرزی سربیشه وجود دارد که از این مقدار هزار و ۴۸۹ کیلومتر راه آسفالت است.
سربیشه در فاصله ۶۶ کیلومتری بیرجند قرار دارد.
نظر شما