به گزارش ایرنا، مجاهد کرباسی روز یکشنبه در نشست برخط ( آنلاین ) با خبرنگاران شهرستان افزود: برای حفظ باغ شهر مهریز به همکاری مردم و شهرداری و شورای اسلامی شهر در نظارت بر ساخت و سازها نیاز است.
وی ادامه داد: هرگونه فعالیت عمرانی در بافت تاریخی شهر به استعلام از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منطقه نیاز دارد و برای رعایت مقررات باید شهروندان بیش از گذشته همکاری لازم داشته باشند.
این مسوول اظهار کرد: برای طرحهای مرمتی و بهسازی برخی از آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی منطقه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بودجه در سال ۹۹ اختصاص یافت که طبق مقرات در بخش مرکزی شهرتسان هزینه میشود.
به گفته کرباسی این بودجه صرف مرمت و بهسازی مساجد روستاهای طزنج، سیدآباد و فخرآباد در دهستان میانکوه میشود که پیگیری برای جذب بیشتر بودجه جزو برنامههای این اداره است .
در مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده وجود دارد که باغ پهلوان پور، قنات حسنآباد مشیر و دهنو در فهرست آثار سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد(یونسکو) ثبت شده است.
تاکنون ۱۱۸ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی مهریز در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید و بنای اولیه مهریز به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی به قبل از اسلام نسبت میدهند و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما