به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری روز یکشنبه در دیدار رییس و معاون پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی افزود: استفاده نکردن از منابع در مسیرهای درست، سبب شده مردم با وجود ثروتی که در اختیار دارند از درآمد کافی، رفاه، نشاط، فضای شهری مطلوب و سایر مزایا بیبهره بمانند.
وی تاکید کرد: کاری که ما باید انجام بدهیم این است که این اشکالات را برطرف کنیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که طی دو سه ماه گذشته، برنامهریزیهایی در همین راستا صورت گرفته است گفت: یکی از مهمترین کارها، راهاندازی ستاد توسعه خاوران است.
وی گفت: هدف از راهاندازی این ستاد، برنامهریزی تخصصی و عالمانه برای پیش بردن استان به سمت توسعه و پیشرفت است.
ملانوری متذکر شد: خراسان جنوبی به لحاظ هوش و استعداد مردمانش از استانهای صاحب نام است و وضعیت فعالیت پارک علم و فناوری نیز این موضوع را ثابت میکند.
وی گفت: بزرگترین ایراد کار این است که هر کدام از این افراد و توانمندیها به تنهایی و برای خودش کار میکند چرا که در مسیر توسعه قرار نگرفته است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: در مجموعه استان به ویژه در پارک علم و فناوری، شرکتهای متعددی داریم که در حال تولید دانش هستند اما جرأت ندارند این ایده خود را صنعتی کنند.
وی نبود حمایتهای کافی، پشتوانه نداشتن و استقبال نکردن مردم را از عوامل مؤثر در بیانگیزگی افراد به عملی کردن ایده و فکرشان دانست و تاکید کرد: ما وظیفه داریم حلقه اتصال دانشگاهها و مراکز علمی با حوزههای عملی و اجرایی باشیم.
ملانوری افزود: این اقدام ما در اتصال دو حوزه علمی و عملی میتواند نجات دهنده استان باشد.
تفکر توسعهای در دانشآموزان تقویت شود
همچنین استاندار خراسان جنوبی در نشست مدیرکل آموزش و پرورش استان، بر تقویت نگاه و تفکر توسعه محور در دانشآموزان تاکید کرد.
وی گفت: با تقویت تفکر توسعهای، دانشآموز به جای این که فکرش را بر یک شغل متمرکز کند، به این میاندیشد که چطور میتواند مهرهای تاثیرگذار در جامعه باشد.
ملانوری با تاکید بر این که آموزش و پرورش، پایه و اساس همه کارهای ماست تصریح کرد: جوامع توسعه یافته و رو به پیشرفت، جوامعی هستند که بچهها، جوانان و نوجوانان آنان، خوب تربیت میشوند.
وی متذکر شد: در هر دورهای لازم است که جوانان و نوجوانان، دانشهای مرتبط با نیاز روز را فرا بگیرند و در همین راستا انگیزه پیدا کنند تا مسیر اداره جامعه را به دست بگیرند.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر این که دانشآموزان، بخش عمدهای از علم مورد نیاز خود را در مدرسه میآموزند گفت: آموزش و پرورش با جدیت، آموزش کتابهای درسی و برگزاری کلاسهای فوق برنامه را دنبال میکند و تلاش بر این است که بچهها در رشتههای دانشگاهی خوبی پذیرفته شوند.
وی افزود: انتظاری که از آموزش و پرورش میرود، این است که آموزشها به گونهای باشد که فضایل اخلاقی را فرا بگیرند تا بتوانند زندگی خود و حتی جامعه را اداره کنند.
ملانوری گفت: شورای آموزش و پرورش با همین انگیزه تشکیل شده تا با استفاده از خرد جمعی، راههای نو را برای تعلیم و تربیت دانشآموزان در مدارس ارائه کند.
وی ادامه داد: یکی از این راههای نو، تقویت تفکر توسعه محور در دانشآموزان است و بچهها را به این فکر وا میدارد تا بتوانند راهی را انتخاب کنند که یادگاری از خود در جامعه به جا بگذارند.
وی گفت: فرقی نمیکند در چه رشتهای تحصیل کند یا ادامه کار دهد، مهم این است که فردی توسعهگرا و مؤثر باشد لذا بچهها به گونهای باید آموزش ببینند که افرادی خودباور، ریسک پذیر، کارآفرین، با جرأت و جسارت باشند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش باید متناسب با این موارد، طرحهایی را به شورا ارائه کند، این طرحها در شورا، نقد و بررسی شده در مسیر تحقق و اجرا قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: هدف از این کار، تربیت نسلی مؤثر در توسعه استان است.
نظر شما