به گزارش ایرنا، صدرالدین علیپور روز دوشنبه در حاشیه کلنگ زنی این ایستگاه به ایرنا گفت: پس از آموزش و فرهنگ سازی در خصوص طرح کاپ (الگوی نوین کاهش پسماند) و انتقال مخازن از معابر به بخش های مسکونی در برخی از مناطق، یکی دیگر از محورهای ۶ گانه طرح کاپ که تحول در انتقال زبالههای شهری است با محدودسازی مراکز آلاینده محیط زیست در شهر، کاهش تعداد ایستگاههای انتقال پسماند از ۱۱ مرکز به ۸ مرکز MRF و حذف ۲۸ ایستگاه بازیافت است که اجرا میشود.
وی با اشاره به کلنگ زنی مرکز MRF (مرکز پردازش و بازیافت یکپارچه پسماندهای شهری) در ایستگاه میانی کوهک گفت: پروسه احداث و بهرهبرداری از تاسیسات بازیابی مواد (MRF) برای نخستین بار در ایستگاه میانی کوهک آغاز شد.
علیپور با بیان اینکه پس از تمام مراحل پردازش پسماند، کار انتقال و تحویل پسماندهای ارگانیک خالص و پسماندهای ریجکتی بصورت فشرده به مجتمع دفع و پردازش آرادکوه انجام میشود، اظهار کرد: پیشبینی و برنامهریزی برای احداث ۸ ایستگاه MRF انجام شده است.
علیپور افزود: احداث سوله پردازش و پذیرش پسماند شهری، پیشبینی تصفیه خانه شیرابه با لحاظ استانداردهای لازم، پیشبینی سیستم حذف بوی بد و تحول در نحوه انتقال پسماند ریجکتی و آلی به مرکز دفع پسماند و امکان پالایش آلایندههای زیست محیطی از تمهیدات در نظر گرفته شده در این ایستگاهها است.
به گفته مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند، سرپوشیده شدن ایستگاههای موجود،کاهش اثرات و مخاطرات زیست محیطی ناشی از پراکندگی پسماند و انتشار شیرابه در مسیر انتقال به آرادکوه، کاهش و حذف عوامل غیرمجاز جمعآوری و زباله گردی، فشرده سازی و کاهش حجم پسماندهای پردازش شده، افزایش درصد تفکیک پسماند در مبدأ و کاهش دفع و دفن منابع از مزایای احداث ایستگاه MRF است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: پیشبینی ما این است که این ایستگاه پس از آغاز عملیات اجرایی ظرف ۵ ماه پروژه به بهرهبرداری برسد.
نظر شما