به گزارش ایرنا، مهین پناهی روز دوشنبه در جلسه شورای ترافیک و حمل و نقل سمیرم در سالن اجتماعات فرمانداری، اظهار داشت: از هشت روستای محدوده بخش مرکزی در پنج روستا دوربین نصب شده و سه روستای دیگر باقی مانده است.
به گفته وی نصب دوربینهای مداربسته پایش تصویری در خروجیها و ورودی مکانهایی که احتمال جرائم وجود دارد، وقوع بسیاری از سرقتها و جرمهای احتمالی در روستاها را کاهش میدهد.
بخشدار مرکزی سمیرم با بیان اینکه سامانههای برون و درون شهری که برای مدیریت عبور و مرور در شهرها و جادهها طراحی شدند، افزود: پایش تصویری علاوه بر مدیریت جادهها، شهرها و روستاها، کاربردهای انتظامی و امنیتی نیز دارد بنابراین برای ایجاد نظم و امنیت در جامعه موثرند.
پناهی هزینه نصب هر دوربین را ۴۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و اظهار داشت: جانمایی نصب دوربین به منظور اجرای طرح پایش تصویری در روستاهای باقی مانده نیز بزودی انجام میشود.
وی در ادامه این جلسه به وجود سه نقطه حادثه خیز در جادههای بخش مرکزی سمیرم اشاره کرد و گفت: محورهای ورودی جاده شهرضا به سمیرم و همچنین ورودی روستاهای چشمه خونی و قلعه اسلامآباد در شرق این شهرستان نیز باید اصلاح شوند.
بخشدار مرکزی سمیرم اختصاص «خانه هلال» جمعیت هلالاحمر برای همه روستاها را طرح دیگر در دست اقدام این بخش اعلام کرد و افزود: پنج خانه هلال در پنج روستا افتتاح شدهاند و در بقیه روستاها در حال جانمایی برای فعال کردن و افتتاح این خانهها هستیم.
پناهی با بیان اینکه این خانهها با همت و مشارکت خیران تجهیز و راه اندازی میشوند، ادامه داد: برای راهاندازی این مجموعههای روستایی، از ظرفیتهای دولت یا محله همچون پایگاه بسیج، دهیاری، مسجد، مدرسه یا خانه بهداشت استفاده میشود.
بخشدار بخش پادنای بزرگ سمیرم در این جلسه خطرنشان کرد: سه نقطه حادثهخیز در سه روستای این بخش وجود دارد که با وجود مکاتبه و پیگیریها هنوز رفع خطر و اصلاح نشدهاند.
رُهام جباری تصریح کرد: هر سه نقطه پرحادثه به شکل سهراهی و در مسیر روستاهایی هستد که بویژه در فصل بهار، تابستان و بویژه در زمان برداشت سیب با بیشتر شدن تردد در آنها احتمال وقوع حادثه نیز در این محلها بیشتر میشود.
رییس اداره محیط زیست سمیرم نیز به رفت و آمد سگهای ولگرد و شغالها در سطح شهر اشاره کرد و افزود: پیش از این تنها سگهای ولگرد را مشاهده میکردیم اما مدتی است شاهد تردد شغال به تعداد زیاد در برخی معابر و محلهها هستیم.
محمد عباسی علت پایین آمدن شغال و روباه از ارتفاعات به سمت شهر را کمبود غذا و بهره بردن از زبالههای شهری دانست و گفت: اگر شهرداری نسبت به جمع آوری سطلهای بزرگ زباله در محله های مختلف اقدام کند و زباله همچون سابق به شکل خانه به خانه جمعآوری شود تجمع وتردد حیواناتی مانند شغال در شهر نیز کمتر میشود.
شهرستان سمیرم با افزون بر ۱۰۰ هزار جمعیت عشایری و ثابت، شش شهر، چهار بخش مرکزی، وردشت، پادنا و پادنای بزرگ و ۱۵۰ آبادی و روستا در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان و ۱۶۴ کیلومتری شمال یاسوج واقع شده است.
نظر شما