سجاد موسوی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: در این اطلس تعداد دانش آموزان بهره مند از آموزش مجازی با گوشی، آموزش تلویزیونی و جزوههای خود آموز به تفکیک هر مدرسه مشخص شده است.
وی افزود: مدیر مدرسه باید بداند هر دانشآموز با چه شرایطی درس می خواند و از نظر تحصیلی در چه جایگاهی قرار دارد و اطلس آموزشی را در مدرسه نصب کند.
وی اظهار کرد: پیام رسان شاد، محیط امن و سالمی برای دانشآموزان، فرهنگیان و خانواده هاست و مدیران مدارس بر حضور دانشآموزان، دبیران و آموزگاران در پیام رسان به ویژه در پخش زنده نظارت جدی داشته باشند.
وی ادامه داد: مدیران مدارس، نیروهای آموزشی کم کار در فضای مجازی را به اداره آموزش و پرورش معرفی کنند و آموزگاران، محتواهای الکترونیکی را مطابق با سر فصل کتب درسی در کلاسهای مجازی بارگذاری کنند.
مدیر آموزش و پرورش آستارا گفت: آزمون های دی ماه در پیام رسان شاد در حال برگزاری است و سئوالات امتحانی در قالب فایلPDF در سیستم مدرسه بایگانی می شود و اگر دانشآموزی به نمره امتحانی اعتراض داشته باشد با رجوع به فایلها رسیدگی خواهد شد.
حدود ۱۸ هزار دانش آموز در ۱۶۰ مدرسه آستارا تحصیل می کنند و به دلیل شیوع ویروس کرونا که جهان را درگیر خود کرده، آموزش دانشگاه ها و مدارس در فضای مجازی صورت می گیرد.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی و لوندویل در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما