فرمانده هنگ مرزی سردشت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی سردشت با اشراف اطلاعاتی در عملیاتی غافلگیرانه و انجام گشت و کمین هدفمند متوجه تحرک قاچاقچیان شدند و بلافاصله نسبت به توقیف ۲۲۸ راس دام اقدام کردند.
سرهنگ وحید قویدل ادامه داد: نیروهای مرزی با کنترل قاچاقچیان توانستند با استفاده از تجهیزات الکترونیکی در یک عملیات غافلگیرانه ۲۱۸ راس دام قاچاق از نوع گوسفند و ۱۰ راس گاو را قبل از خروج از کشور کشف و مهار کنند.
فرمانده هنگ مرزی سردشت اظهار داشت: کارشناسان، ارزش ریالی احشام کشف شده را بیش از هفت میلیارد ریال برآورد کردهاند که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
سرهنگ قویدل اضافه کرد: در این عملیات قاچاقچیان با تنگ دیدن عرصه، با استفاده از موقعیت جغرافیایی و تاریکی شب از محل متواری شدند که شناسایی و دستگیری آنان در دستور کار مرزبانان قرار دارد.
هفت میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی در هنرستانهای بوکان توزیع شد
سرپرست مدیریت آموزش و پرورش بوکان گفت: هفت میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی مربوط به دروس مهارتی در هنرستانهای این شهرستان توزیع شد که هدف از این کار، توسعه کمی و کیفی آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش بر اساس اسناد بالادستی برنامه ششم توسعه بوده و منابع آن از محل ۲ درصد درآمد گاز سال ۱۳۹۸ فراهم شده است.
حسن خلیفهزاده با بیان اینکه این اقلام شامل ۲۱ نوع تجهیزات هنرستانی است، افزود: هنرستانها زمینه مناسبی را برای مهارتآموزی دانشآموزان فراهم میکند و در این راستا آموزش و پرورش در تلاش برای کیفیت بخشی به آموزشها در هنرستانها است.
وی ادامه داد: تجهیزاتی که به هنرستان های شهرستان اختصاص پیدا کرده است در راستای انطباق دروس نظری و مهارتی هنرستان های این شهرستان است.
"خلیفهزاده" بیان کرد: این تجهیزات بر اساس اولویت بندی بین شاخهای و همچنین تغییر محتوای کتب و استانداردسازی کارگاهی توسط اداره کل تجهیز و نوسازی آذربایجانغربی خریداری شده و در اختیار هنرستان های شهرستان قرار گرفته است.
وی گفت: در این شهرستان ۶ هنرستان با ۲ هزار و ۶۰۰ هنر جو در رشته های فنی و حرفه ای و کار ودانش مشغول تحصل و مهارت آموزی هستند که از مجموع این هنرجویان یک هزار و ۴۵۵ نفر پسر که ۵۰۵ نفر آنها در کار و دانش و ۹۵۰ نفر فنی هستند.
سرپرست مدیریت آموزش و پرورش بوکان افزود: هزار و ۳۵ هنرجو در هنرستان های دخترانه مشغول تحصیلند که ۳۷۵ نفر آنها هنرجوی فنی و ۶۶۰ نفر هنرجوی کار و دانش هستند.
این شهرستان دارای ۴۳ هزار و ۱۵۹ نفر دانشآموز است که هشت هزار و ۲۴ دانشآموز روستایی و ۳۵ هزار و ۱۳۵ دانشآموز دیگر در شهر بوکان هستند که در ۳۴۸ مدرسه تحصیل میکند.
استفاده از بخاری غیراستاندارد در بوکان ۱۵۰میلیون ریال خسارت به بارآورد
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان گفت: آتش سوزی ناشی از نشت نفت از یک دستگاه بخاری غیراستاندارد دست ساز در یک باب مغازه، ۱۵۰ میلیون ریال خسارت بهبار آورد.
سیدفواد هاشمی در این باره اظهار داشت: آتشنشانان ایستگاه شماره ۲ این شهرستان صبح امروز در پی تماس تلفنی مردمی مبنی بر آتش سوزی در یکی از مغازههای خیابان کارگر این شهرستان بلافاصله جهت اطفای حریق به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: در این حادثه تمامی وسایل تودوزی این مغازه از جمله صندلی و دیگر مواد مربوط به شغل تودوزی شامل ابر، چسب، نخ و فوم به همراه گچکاری و سیمکشی مغازه طعمه حریق شد.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان علت آتشسوزی را نشت نفت از بخاری دست ساز نفتی اعلام کرد و ادامه داد: به منظور جلوگیری از وقوع چنین حوادثی در فصل زمستان، موارد ایمنی را باید شهروندان رعایت کرده و از بخاریهایی با استاندارهای لازم استفاده کنند.
وی با بیان اینکه این حادثه خسارت جانی نداشته است، بیان کرد: تمامی نمای داخل مغازه و گچ کاری آن به طور کامل از بین رفت.
"هاشمی" ادامه داد: در ۱۸ و ۲۷ آذرماه سال جاری نیز در شهر بوکان بیاحتیاطی در استفاده از بخاری نفتی در یک منزل مسکونی در منطقه ۳۰ متری "نالشکینه" و روستای "دونگوز" این شهر موجب بروز حریق در آن شده و ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خسارت به بار آورد.
۴۰ نفر نیروی آتشنشان در هفت ایستگاه آتش نشانی بوکان شامل چهار ایستگاه در شهر، یک ایستگاه در شهر سیمینه و ۲ ایستگاه که در روستاهای بخش مرکزی و سیمینه قرار دارد، مستقر هستند.
بوکان با ۲۵۸ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد که از این تعداد بیش از ۲۰۰ هزار نفر آن در شهر ساکن هستند.
نظر شما