دومین رویداد تجربه نگاری فعالان سواد رسانه ای در البرز برگزار شد

کرج- ایرنا- دومین رویداد تجربه نگاری فعالان سواد رسانه ای کشور روز چهارشنبه به صورت آنلاین و به میزبانی البرز در دهکده ورزشی چهارباغ برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در این نشست یک روزه با اشاره به  دغدغه ارتقای سواد رسانه ای گفت: این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با فرصت ها و چالش های فضای مجازی و لزوم ارتقاء سوادرسانه ای فضای مجازی با حضور اسانید برجسته کشور به صورت مجازی برگزار شد.

ناصر مقدم با بیان اینکه ارتقا سواد رسانه ای در استفاده از فضای مجازی، تضمین کننده افزایش امنیت کاربران در استفاده از این فضا است، تصریح کرد: باید مسئولانه تر از گذشته در فضای مجازی حضور یافت و به ایفای نقش پرداخت تا ضمن مصون ماندن از تأثیرات منفی احتمالی، از مزایا و اثرات مثبت آن نیز بهره گرفت.

مقدم بیان کرد: در عصری به سر می بریم که در آن اطلاعات و دانش سرمایه اصلی و عامل اساسی رشد و توسعه یک جامعه می باشد و استفاده بهینه از آنها عامل مهم توسعه و پیشرفت خواهد بود، استفاده از فناوری اطلاعات در دنیای امروز ، ضامن بقا و تداوم فعالیت سازمانها است و از عوامل مهم و مؤثر در پیشرفت بحساب می آید.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز  افزود: لازمه حضور و فعالیت در فضای مجازی، داشتن انواع سوادهای نوین است؛ نداشتن سواد رسانه ای حضور افراد در محیط های مبتنی بر وب و فضای مجازی را با چالش هایی همراه می کند و این امر به مانند نداشتن گواهینامه در یک محیط پرتردد و ترافیک است.

مقدم گفت: استقبال روزافزون کاربران و گستردگی فضای مجازی در ابعاد مختلف افزایش آسیب های اجتماعی نوپدید را به همراه داشته است در این راستا داشتن سواد رسانه ای می تواند نقش موثری درکاهش این نوع آسیبها و استفاده نقادانه و هوشمندانه از فضای مجازی داشته باشد.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز نیز با اشاره به برگزاری این رویداد به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با همکاری مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات البرز گفت: دومین رویداد تجربه نگاری فعالان سواد رسانه ای کشور، در سه محور تجارب موفق، ایده های برتر و توصیه های اجرایی، ۲۴ دی ماه از ساعت ۹ لغایت ۱۷ با تشکیل کارگاه ویژه محتوای مطلوب در حوزه سواد رسانه ، کارگاه شیوه های تدریس موثر رسانه ای برای نسل هزاره سوم ، توصیه های اجرایی در حوزه سواد رسانه ای در حال برگزاری است.

علی مرادی نور افزود: در این نشست مجازی فعالان سواد رسانه ای از استان های مختلف کشور تجربیات و ایده های خود در عرصه های گوناگون فعالیت در زمینه سواد رسانه ای و اطلاعاتی را ارائه  می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در این رویداد تعدادی از اعضای هیات علمی و استادان برجسته ارتباطات و رسانه کشور ضمن ارزیابی ارائه های انجام شده در۲ حوزه تجربیات و ایده ها به گفت و گو و تبادل نظر درباره آنها پرداخته و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی نمودند.

گفتنی است در پی فراخوان منتشر شده از سوی دبیرخانه رویداد بیشتر از ۵۰ فعال سواد رسانه ای کشور برای حضور در این رویداد ثبت نام که از این تعداد ۲۰ نفر از فعالان سواد رسانه ای  نسبت به مستندسازی ایدم های  خود مطابق با ضوابط و استانداردهای مدنظر دبیرخانه  اقدام  و حائز شرایط حضور در این  نشست شدند.

این فعالان سواد رسانه ای ، مستند سازی اقدامات خود را در ۲ حوزه تجربه و ایده به صورت فایل های ویدیویی تصویری یا پاورپوینت ارسال کرده بودند که اعضای هیات علمی رویداد تمام این آثار را بررسی و تجزیه تحلیل کرده است.

از ۲۰ اثر حائز شرایط ارائه در نشست، ۱۵ اثر در حوزه ارائه تجربه و پنج اثر در حوزه ارائه ایده بوده است.

عناوین تجربیات و ایده های ارائه شده به تفکیک در حوزه های مختلف شامل نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی، پایگاه اینترنتی مجازی، سواد رسانه ای در گسترش کتاب و تولید برنامه تلویزیوتی تارگردو بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha