مهین منافی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در کل استان ۱۰۸ هزار نفر از دانش آموزان به برنامه آموزشی شاد دسترسی ندارند که ۳۳ هزار و ۴۰۰ نفر دانش آموزان مناطق عشایری هستند و از شیوه های دیگر آموزش همچون مدرسه تلویزیونی و بسته های آموزشی که توسط گروههای آموزشی استان تهیه شده است، استفاده می کنند.
وی بیان کرد: ۴۴۷ هزار نفر از دانش آموزان استان در سامانه شاد آنلاین هستند و ۱۰.۱۹ درصد از کل دانش آموزانی که در شاد ثبت نام کرده اند در آموزشهای این شبکه حضور ندارند که علل مختلفی دارد و برای آنها پک های آموزشی مختلف و کلاسهای رفع اشکال در نظر رفته شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ۹۳.۸ درصد معلمان استان نیز در سامانه شاد هستند ولی معلمان پایههای عشایری در کنار فعالیت در شاد در مدارس از ابتدای بازگشایی مدارس به صورت نیمه حضوری حضور دارند چرا که در برخی مناطق صعب العبور دسترسی به اینترنت دشوار است.
وی اضافه کرد: به علت نبود زیرساختهای اینترنتی ۱۰۸ روستای مرزی تحت پوشش شبکه شاد نیست که معلمان برای دانش اموزان این مناطق بسته های آموزشی تهیه و ارائه میکنند.
منافی بیان کرد: در تابستان امسال با همکاری آموزش و پرورش و مسوول آی تی استان یکهزار و ۷۱۱ مدرسه روستایی و یکهزار و ۵۲۵ مدرسه شهری تحت پوشش اینترنت قرار گرفتند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی گفت: ۱۵۰ هزار محتوا برای دانش آموزان استان در مقاطع متوسطه اول و دوم از زمان شیوع ویروس کرونا تهیه شده و کل کتابهای ابتدایی محتوا سازی و در شبکه شاد بارگذاری شدهاست.
آذربایجانغربی دارای ۶۲۲ هزار دانش آموز است که از اسفند سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا به صورت غیر حضوری ادامه تحصیل میدهند.
نظر شما