۲۴ هزار میلیارد ریال پروژه در حاشیه شهر مشهد اجرا می‌شود

مشهد- ایرنا- عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در راستای ایجاد توازن بین نقاط کمتر برخوردار شهری با سایر مناطق بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال پروژه شهری در حاشیه مشهد در دست اجراست.

شهناز رمارم پنجشنبه شب در نشست مجازی با عنوان بررسی کارنامه شورای شهر پنجم افزود: اگر برای ایجاد کارخانه نوآوری یک هزار میلیارد ریال هزینه شده همان مقدار نیز برای ساماندهی "کشف رود" در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های عمرانی در همه ادوار شورای شهر انجام می‌شود ولی تاکید این دوره بر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی بوده است و به همین منظور سامانه فاش برای دسترسی و نظارت مردم بر عملکرد مالی شهرداری مشهد ایجاد شد.  

عضو شورای شهر مشهد گفت: هر کس در انتخابات شورای اسلامی شهر، رای میآورد، کارنامه ای همراه با نقاط قوت و ضعف دارد که باید به دور از جهت گیری، این کارنامه مورد نقد و برسی قرار گیرد تا افردی که می‌خواهند در دور بعدی انتخابات شهر شرکت کنند با آگاهی نسبت به انتخاب افراد اقدام کنند.

وی افزود: هیچ وقت و در هیچ عرصه ای سیاسی کاری نکرده ایم زیرا با  توجه به قوانین  و دستورالعمل‌ها در جهت آبادانی و توسعه فرهنگی شهر مشهد حرکت کردیم و معتقدیم باید با نگاه درست به شهر نگریست.

رمارم ادامه داد: شورا یک نهاد مدنی مردمی است و طبق نظر قانون اساسی مردم در این نهاد تصمیم ساز هستند و با نظارت بر امور شهر از طریق این شورا می توانند نقش داشته باشند و در عین حال این نهاد مهم نمی تواند در عرصه خدمت فقط عده خاصی را در نظر بگیرد بلکه باید تمام مردم شهر را مد نظر داشته باشد.  

وی گفت: سند حقوق شهروندی در این دوره شورا نوشته و رونمایی شد تا حقوق مردم قابل مطالبه گری باشد.  

خواسته‌ها و مطالبات نخبگان شهری بسیار متنوع است 

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در ادامه این نشست با اشاره به جلسات بسیار برای اجرای بهتر برنامه‌های این شورا گفت: در این جلسات با افراد بسیار به گفت و گو نشستیم و متوجه شدیم، تنوع خواسته‌ها و مطالبات از شورای شهر بسیار است.

احسان اصولی افزود: رویکرد این شورا، فرهنگی و اجتماعی بوده است و ملاک کار نیز برنامه مکتوبی بود که محورهای آن در زمان انتخابات به مردم ارئه شد.

وی ادامه داد: با انباشتی از مطالبات فرهنگی روبرو بودیم و تمام مشکلات پیش رو را باید با بظاعت مالی و نیروی انسانی موجود حل می‌کردیم و به این جمع‌بندی رسیدیم که موضوعاتی را که امکان محقق شدن آن با کمترین تعارض و تضاد وجود دارد در دستور کار قرار دهیم.

عضو شورای شهر مشهد گفت: در موضوعات فرهنگی و اجتماعی نهادهای دیگری هم در شهر و استان مشغول فعالیت هستند که باید وظایف هر کدام مشخص باشد تا کمتر دچار سوء تفاهم و تعارض قرار گیرد.

وی افزود: بر همین اساس در حوزه فرهنگی و اجتماعی بر آموزش فرهنگ شهروندی تاکید شد و تنوع و تکثر موضوعات در این حوزه باعث شد از ۱۶ عنوان متکثر هشت عنوان و سپس ۲ عنوان انتخاب شود.

اصولی ادامه داد: رعایت حق تقدم عابر پیاده و تفکیک زباله از مبداء به عنوان هدف‌های اجرایی در یک زمان بندی چهار ساله در نظر گرفته شد.

وی گفت: در قانون وظایف و نحوه برسی نقشه تفصیلی شهر مشخص شده است ولی نحوه نظارت بر عنوان نقشه تفصیلی فرهنگی شهر وجود ندارد و باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این خصوص اقدامی انجام دهند.  

عضو شورای شهر مشهد افزود: دوگانه زائر - گردشگر یکی از مباحثی بود که مباحث دیگری را به دنبال داشت. محور وجودی این شهر بارگاه مطهر حضرت امام رضا (ع) است و تسهیل حضور، اقامت و زیارت زائر اولویت اول این شهر است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha