به گزارش ایرنا به نقل از "لایو مینت، مراسم مذهبی کومب میلا از روز جمعه آغاز شد و تا ۴۸ روز ادامه خواهد داشت.
وزارت اطلاعات ایالت اوتراکند در بیانیه ای اعلام کرد در روز اول این مراسم مذهبی، بیش از ۷۱۱ هزار نفر از پیروان آیین هندو در کنار رودخانه گانگا حضور یافتند تا مراسم مذهبی خود را اجرا کنند.
مراسم مذهبی کومب میلا در هند در حالی برگزار میشود که این کشور هم اکنون دارای بیشترین آمار ابتلا به کرونا در جهان پس از آمریکا است.
به گزارش «هندو» در بیست و چهار ساعت گذشته، هند بیش از ۱۵ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا را به ثبت رساند و به این ترتیب تاکنون ۱۰ میلیون و ۵۴۲ هزار نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده و بیش از ۱۵۲ هزار نفر نیز قربانی این ویروس شدهاند.
«ایندیا تایمز» در گزارشی دیگر در خصوص مراسم مذهبی کومب ملا و همچنین ویروس کرونا نوشت: حضور مردم در روز اول این مراسم کمتر از سالهای گذشته بود اما باز هم جمعیت زیادی در کنار رودخانه گانگا جمع شدند.
مقامات هندی اعلام کردهاند که پروتکلهای بهداشتی کرونا در طول این مراسم با دقت رعایت خواهد شد و در یک روز گذشته حدود یک هزار نفر به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی توسط پلیس جریمه شدهاند.
این درحالی است که به گزارش «هندوستان تایمز»، هند از امروز واکسینه کردن جمعیت این کشور در مقابل ویروس کرونا را آغاز کرده است. این بزرگترین واکسناسیون کرونا در جهان است و بر اساس آن هند باید حدود یک میلیارد و سیصد میلیون نفر را واکسینه کند.
نارندرا مودی نخست وزیر هند ضمن ستایش تلاشهای شرکتهای این کشور برای تولید واکسن کرونا اعلام کرد که مردم نباید به شایعات در مورد واکسنها توجه کنند.
کوم میلا یا کومب میلا یا جشنوارهٔ کوم میلا، یک مراسمِ مذهبی است که توسط هندوها برگزار میشود و آن را بزرگترین مراسم مذهبی جهان میدانند. در طول دو ماه این جشنواره، حدود ۴۰ میلیون تا ۱۵۰ میلیون زائر در آن شرکت میکنند.
این مراسم هر سه سال، یک بار برگزار میشود و یکی از بزرگترین مراسم مذهبی و زیارتی جهان است. در این مراسم، هندوها خود را در آب رودخانه گنگ شستشو میدهند با این باور که با شستوشوی خود در «رود مقدس» ، گناهان را بزدایند و بخت این را بیابند که زندگی تازهای را آغاز کنند. بر اساس اسطورههای هندو، در کوم میلا، پیروزی خدایان بر اهریمنان جشن گرفته میشود.
با وجودی که رود گنگ برای پیروان دین هندو اهمیت ویژهای دارد طی دهههای اخیر افزایش آلودگیهای صنعتی و زباله و فاضلاب شهرها و روستاهایی که در ساحل این رودخانه توسعه یافتهاند آب گنگ را که در سرچشمه خود در هیمالایا بسیار زلال است به یک رودخانه به شدت آلوده تبدل کرده است.
دهلی نو-ایرنا- هزاران زائر هندو در شرایطی که هند از نظر شیوع ویروس کرونا پس از آمریکا در رتبه رتبه دوم جهان قرار گرفته ،در کنار رودخانه مقدس کنگ در هاریدوار ایالت اوتراکند حضور یافتند.
اخبار مرتبط
-
آغاز یكی از همایش های بزرگ انسانی در هند
دهلی نو - ایرنا - شبكه خبری 'ان دی تی وی' گزارش داد؛ شهر 'پریاگراج' یا 'الله آباد' سابق در…
نظر شما