محمدمهدی حاج محمدی شنبه شب در نشست با گروه های جهادی و مردمی مشهد افزود: در قبال جمعیت کیفری و خانواده آنها دغدغه داریم که چگونه عمل کنیم تا این افراد در اردوگاه نظام جمهوری اسلامی حفظ شوند.
وی ادامه داد: باید همزمان و در کنار ما به عنوان زندانبان که نماد حاکمیت بوده و سعی در اصلاح مجرمین داریم، از خانواده زندانیان نیز مراقبت شود.
رییس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی گفت: وقتی افرادی از طرف حاکمیت از قبیل حزب اللهیها، بسیج سازندگی و حوزویها از خانواده زندانیان مراقبت کنند، نه تنها در دل این خانوادهها نفرت ایجاد نمیشود بلکه مجرم و زندانی نیز از ملاطفت با خانواده خود اطمینان قلبی پیدا میکند.
وی شهید لاجوردی را نماد زندانبان نمونه دانست و افزود: در راستای این اهداف و آشنایی بیشتر با این شهید، قرارگاه شهید لاجوردی با محوریت حمایت از خانواده زندانیان فعال شده است.
حاج محمدی خطاب به گروههای جهادی حاضر در جلسه ادامه داد: هدف شما در هر نقطه که فعالیت میکنید این است که افراد رها شده در اجتماع و همچنین افراد در معرض آسیب را حفظ نموده و آنان را به نیروهای مفید و در خدمت انقلاب اسلامی تبدیل کنید.
وی گفت: تمرکز فعالیت رسانههای ضدانقلاب بعد از مسائل و موضوعات اقتصادی بر روی مسئله زندان است، با این تصور که میتوانند با ورود به مقوله زندان به نظام اسلامی و باورهای مردم نسبت به انقلاب و نظام خدشه وارد کنند و زندانها را به عنوان مصداق و نماد ظلم و سختگیری به مردم معرفی میکنند.
طرح نذر هشتم در سراسر کشور اجرا شود
رییس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی با قدردانی از طرح "نذر هشتم" که با ابتکار و مشارکت اداره کل زندانهای خراسان رضوی و مرکز مدیریت امور مساجد استان انجام میشود افزود: در این طرح با مشارکت خیران و نمازگزاران مساجد، هشتم هر ماه هشت زندانی نیازمند به نیت امام هشتم، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از زندان آزاد میشوند.
وی ادامه داد: با گذشت ۲ ماه از آغاز این طرح در خراسان رضوی تاکنون ۱۶ نفر از زندان آزاد شدهاند، شایسته است این طرح به این استان محدود نشود و به دیگر استانهای کشور نیز تسری پیدا کند.
حاج محمدی پنجشنبه هفته گذشته در سفر به استان خراسان رضوی از زندانهای تربتجام و تایباد بازدید کرد و همزمان سه هیات به نمایندگی از وی از مراکز تامینی و تربیتی شهرهای نیشابور، سبزوار، گناباد، کاشمر، تربتحیدریه و مشهد نیز بازدید کردند.
۱۱ زندان، یک کانون اصلاح و تربیت و همچنین اردوگاه حرفهآموزی و کاردرمانی چناران در خراسان رضوی تحت مدیریت اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان قرار دارند.
بر اساس اعلام مسوولان قضایی، استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی حدود ۱۷ هزار زندانی دارد.
نظر شما