به گزارش روز یکشنبه ایرنا، محمود زرینجویی درباره شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: دهه فاطمیه روزهای غمبار سوگواری بر شهادت بزرگ بانویی است که معیار فضایل بود و همگان را به پارسایی و پایداری فرا می خواند.
وی ادامه داد: او که در دوران حیات خویش نمونه عصمت ، صبر و ایثار بود و با شهادت مظلومانه و سیره زندگی خود به جهانیان آموخت هر کس به ریسمان الهی و خاندان نبوت تمسک جوید، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است و تا همیشه تاریخ در اذهان بیداردلان جهان زنده خواهد ماند.
زرینجویی اضافه کرد: شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب دفاع از آرمان های دینی و ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.
سرپرست بنیادشهید و امور ایثارگران لرستان گفت: امید است در این ایام با سوگواری بر غم شهادت دخت گرامی آخرین پیام آور نور و رحمت بکوشیم تا پیروان شایسته ای برای مکتب اسلام باشیم و با تاسی به سیره اهل بیت عصمت و طهارت در مسیر سعادت و بهروزی جامعه گام برداریم.
در ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مردم شهرستان خرمآباد غرق در ماتم هستند و معابر شهری این شهرستان سیاهپوش شده است.
حضرت فاطمه (س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادیالثانی در مکه به دنیا آمد، سراسر زندگانی صدیقه طاهره (س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با حضرت علی (ع) ازدواج کرد و در تمام برهههای حساس زندگی در کنار آن حضرت بود و از او حمایت میکرد.
درباره زمان شهادت حضرت زهرا (س) روایات و نقلهای تاریخی مختلفی وجود دارد. در ایران روزهای ۱۳ جمادیالاول و سوم جمادیالثانی به عنوان روزهای احتمالی شهادت آن حضرت دانسته میشود.
این ۲ روز و روزهای قبل و بعد از آن، به فاطمیه اول و فاطمیه دوم مشهورند، از میان احتمالات موجود درباره روز شهادت فاطمه (س)، سوم جمادیالثانی در میان شیعیان مشهورتر است.
نظر شما