«بهروز اکرمی» روز دوشنبه در حاشیه بازدید از کارگاه صنایع دستی روستای احمدآباد افزود: صنایع دستی دارای ماهیتی مستقل و بومی است که توان اشتغالزایی دارد و با توجه به اینکه نیاز به سرمایه کمتری دارد، رونق آن باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.
وی ادامه داد: هنرمندان استان مرکزی در رشتههای مختلف صنایع دستی فعالیت دارند و با تولید محصولاتی از این قبیل می توانند تصویر زیباتری از استان را به دنیا نشان دهند و ناگفتههای فرهنگی و هنری این خطه را با بهترین شیوه و با زبان هنرهای ظریف ارائه کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه اختصاص زمین در لکههای صنعتی استان مرکزی به کارگاه صنایعدستی در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: لکههای صنعتی که در طرح هادی روستاها در نظر گرفته شده که بخشی از زمین این لکهها به کارگاههای صنایعدستی اختصاص مییابد.
اکرمی بیان کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام "رونق تولید" نامگذاری شده است باید به توسعه و تولید محصولات صنایعدستی توجه ویژهای صورت گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری با بیان اینکه برای حمایت از این کارگاههای کوچک صنایع دستی میتوان از مدارس بلا استفاده نیز به عنوان کارگاه استفاده شود، افزود: نشست تکمیلی این موضوع با حضور مدیر کل امور روستایی و بنیاد مسکن به زودی تشکیل و پیگیری لازم برای اختصاص زمین برای راهاندازی کارگاههای صنایعدستی انجام میشود.
۳۴۸ رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۱۰ رشته در استان مرکزی فعال است.
نظر شما