به گزارش ایرنا از خبرگزاری "سبا" یمن، وی که روز دوشنبه در جریان شروع سال آموزش نظامی ۲۰۲۱ که با شعار "تعادل در بازدارندگی راهبردی" در صنعا برگزار شد، به نقش سازمان اطلاعات و ادارههای زیر مجموعه آن در خصوص پیشرفت ویژه در تمام سطوح تاکتیکی راهبردی و در تمام مأموریتها در سطح منطقهای اشاره کرد و گفت که نیروهای مسلح یمن سامانههایی با فناوری بسیار بالا در اختیار دارند که از برخی از آنان در حال حاضر برای دفاع از یمن استفاده می شود و از برخی دیگر نیز به زودی رونمایی خواهد کرد.
وی افزود، این سامانهها، تحولات بزرگی در راهبرد جنگ و مقابله با تجاوز ائتلاف سعودی و امارات ایجاد خواهد کرد.
وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن تصریح کرد که این وزارتخانه و ریاست ستاد مشترک ارتش با نظارت شورای عالی سیاسی کشورش در تولید تجهیزات نظامی این کشور در حال پیشرفت هستند.
وی با اشاره به اینکه ظلم و تجاوز به یمن موجب شد که دست به توسعه تجهیزات نظامی بزنند، خاطر نشان کرد، نیروهای مسلح یمن دارای تجهیزات پیشرفتهای هستند که برای دفاع از این کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
العاطفی با اشاره به اینکه تنها با زور، تجاوز به یمن متوقف خواهد شد، تصریح کرد که کشورش موفق شده است در زمینه ساخت موشکهای بالستیک زمین به زمین سلاحهای سنگین، نیمه سنگین و سبک پیشرفتهای خوبی به دست آورد.
وزیر دفاع یمن به موضوع گنجاندن انصارالله در فهرست گروههای تروریستی توسط آمریکا اشاره کرد و افزود که این مسأله برای ما اهمیتی ندارد، چرا که تمام دنیا در جریان هستند که اینها سیاسی کاری است.
العاطفی تصریح کرد: هیچ کس حق ندارد و نمیتواند کسی را که از کشور و ملت خود دفاع میکند، تروریست بنامد.
وزیر دفاع یمن خاطر نشان کرد، آمریکاییها خودشان تروریست هستند؛ زیرا این تجاوز دفاع کرده و ملتها را میکشند و گروههای تروریستی نیز ساخت ایالات متحده است.
وزارت امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد تا نام جنبش انصارالله یمن را در لیست سازمان های تروریستی قرار دهد.
«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که این وزارتخانه تصمیم خود برای قرار دادن نام انصارالله در لیست «سازمان تروریستی خارجی» را به کنگره ابلاغ کرده است.
بیش از ۶ سال است که یمن شاهد جنگی است که ۲۳هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را بر اثر حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، از دست داده اند و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری یمن برای زنده ماندن در بدترین بحران انسانی نیاز مبرم به کمک های جهانی دارند ولی این درگیری به دلیل مسائل منطقه ای پیچیده تر شده است.
از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرده است و ارتش یمن و انصارالله در کنار ملت این کشور از خود دفاع میکنند که تاکنون ادامه دارد و تلاش نهادهای بین المللی برای خاتمه دادن به آن هر بار با کارشکنی عربستان ناکام مانده است.
نظر شما