مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق قم به بهره برداری رسید

قم-ایرنا- آیین افتتاح مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق قم و خانه فناوری های اصفهان و مشهد وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم روز سه شنبه با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و استاندار قم به بهره برداری رسید.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این آیین، اظهار داشت: از سال ۱۳۹۴ اداره کل تبلیغ نوین در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تشکیل شده و افتتاح مرکز نوآوری و خلاقیت به معنای ورود جدید دفتر تبلیغات به این عرصه نیست.

حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی یادآور شد: طی سالهای گذشته میلیاردها تومان صرف تبلیغ نوین و خلاقیت در حوزه فرهنگ دینی شده است.

رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، گفت: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از گزارش های اخیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از تلاش های نوین در عرصه تبلیغ و سایر پیشرفت های حوزه نانوتکنولوژی به وجد آمده اند.

وی گفت: به عقیده کارشناسان؛ اگر شرکت های دانش بنیان و خلاق در سطح کشور به درستی تجاری سازی شوند از درآمدهای نفتی بی نیاز خواهیم شد.

واعظی ابراز داشت: حضور شرکت های دانش بنیان در عرصه فرهنگ اقدام مبارکی است که معاونت علمی ریاست جمهوری از آنها حمایت می کند.

رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم تاکید کرد: عرصه کودک و نوجوان، زن و خانواده و فضای مجازی اولویت های اصلی دفتر تبلیغات اسلامی و همچنین مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق خواهد بود.

به گفته وی، به زودی یک مرکز تخصصی کودک و نوجوان در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم راه اندازی می شود و این عرصه را با قدرت بیشتر دنبال خواهد کرد.

وی یادآور شد: فقه و فلسفه تکنولوژی مربوط به امور دانش بنیان باید توسط اساتید حوزوی تولید شود چرا که بسیاری از فناوران ابهامات و سوالاتی درباره تکنولوژی های جدید دارند و محتوایی برای آنها وجود ندارد.

در مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق، ایده های خلاق و نوآورانه که قابلیت ترویج ارزش های فرهنگی به صورت تاب آور را داشته باشد پذیرش شده و از طریق حمایت های مادی و معنوی اعم از آموزش، مشاور، امکانات و غیره سعی می شود شرایطی فراهم گردد که ایده های پذیرش شده به بلوغ رسیده و بتوانند در قامت یک خدمت یا محصول فرهنگی در گستره جامعه اسلامی زمینه ساز نشر و توسعه ارزش های فرهنگی و دینی شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha