به گزارش ایرنا، خالد جعفری روز سهشنبه در جلسه کمیته نظارت و ارزیابی طرح تکاپوی استان بر ضرورت حمایت از شرکت های فعال طرح تکاپو در استان تاکید کرد و اظهار داشت: کارهای نوپای فعال در حوزه فناوری و نوآوری در ابتداری راه درآمد و سود چندانی ندارند به همین دلیل حمایت از آنان جهت تداوم فعالیهای ضروری است.
وی افزود: موفقیت این شرکت ها می تواند آنها را به الگوی مناسبی برای شرکت های غیرفعال و شرکت های علاقه مند به فعالیت در این عرصه، تبدیل کند.
در این جلسه که به منظور بررسی مشکلات نهادهای فعال طرح تکاپو و ارائه راهکار جهت توسعه فعالیت رسته فناوری اطلاعات استان، برگزار شد، مشکلات سه شرکت فعال در این حوزه بررسی و تصمیماتی در راستای حمایت و کمک به آنها اتخاذ شد.
مهارت آموزی، لازمه ایجاد اشتغال پایدار در روستاها
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان همچنین در دهمین جلسه کمیته فنی اشتغال پایدار روستایی استان با تاکید بر ضرورت شناسایی و رفع موانع جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی اظهار داشت: این تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی با هدف ایجاد اشتغال در روستاها تامین شده است لذا باید دستگاه های اجرایی و بانک ها با همفکری و همکاری، موانع را رفع و در جذب حداکثری آن تلاش کنند.
وی افزود: شاید آنچه که سبب شده نتوانیم خارج از اشتغال سنتی، در روستاها اشتغال ایجاد کنیم، ناکافی بودن آموزش های مهارتی لازم است.
جعفری اضافه کرد: باید در روستاها، بازار کار را شناسایی کنیم تا بتوانیم مشاغلی ایجاد کنیم که بسته به شرایط، نیاز آن احساس می شود و اشتغال آن نیازمند مهارت آموزی است و این امر با تعامل سازمان فنی و حرفه ای با دیگر دستگاه های اجرایی میسر می شود.
نظر شما